Dočištění dělohy po porodu pod narkózou. Zkušenosti?

anet_98
6. lis 2020

Ahoj holky,
Dneska jsem byla na kontrole v šestinedělí, protože mi sledují zbytky blan, které mi v děloze zůstaly. Dali mi nějaké léky, které budu brát 3x denně a za týden jdu znovu na kontrolu. Pokud se stav nezlepší tak příští pátek mi udělají dočištění dělohy pod celkovou narkózou.
Jak to přesně probíhá a jak to dlouho trvá? Mého synka plně kojím a nechci s tím přestávat. Navíc přítel by si musel vzít dovolenou a starat se. Úplně mě to rozhodilo a nevím co mám dělat 🙈😢

mamikry
6. lis 2020

@anet_98 Byla jsem na kyretazi po vyvolanem porodu a cely zakrok tval asi 10 minut, pak jsem byla dve hodiny na JIPce na pozorovani. Jenom me dovezli na sal, prendali na lehatko a dali mi nad oblicej masku, pak jsem odpadla. Domu me pustili rano. Bylo to ale v noci, nevim, jestli bezne pousti driv. Nevim, jaky je postup jen u cisteni, ale zakrok samotny trva chvilku.

anet_98
autor
6. lis 2020

@mamikry a kdy po porodu si na zákroku byla? Jak si to měla s kojením po narkóze?

mamikry
6. lis 2020

@anet_98 Ihned, co se miminko narodilo, ale to byl porod ve 20. tydnu, takze jsem nekojila. Proto jsem psala, ze nevim, jak je to bezne. Ale pocitala bych, ze chvili Vas tam na pozorovani nechaji, jestli je vse v poradku a treba nekrvacite. Kamaradka byla na docisteni a musela odsat do zasoby, aby male mohl krmit manzel. Je taky mozne, ze dostanete neco treba na redeni krve a muze se to dostat do mleka. To ale bohuzel nevim jiste. Treba tu ma nekdo zkusenost i s timhle. Ja jen se zakrokem.