Duch na testu, ale na UTZ nic
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda se některé stalo, že měla pozitivní test a u Dr nic. Moje poslední ms byla 6.2 mám ji vždy pravidelnou a teď v březnu nedorazila. Dělala jsem si už 4 testy a pořád mám slabé duchy, ale jsou tam. Dneska jsem ale začala hnědě špinit a mám křeče šla jsem na gyndu a Dr řekl, že v děloze nic není vidět, že mi veme krev na HCG a v pátek mám přijít znova, ale že si myslí že to je potrat nebo mimoděložní těhotenství 😥😥 jsem celá nesvá 😞 u syna se mi tohle nestalo hned co jsem to nedostala, tak jsem šla k dr a byla jsem v 5tt na uzt byla tečka
19.2
@krastowska mas ji nejak potvrzenou? Jako jinak si 6tt a to uz by asi neco byt vidět. Taky me zarazi to ze mas jen duchy. Nechci strašit a ani ti to nepřeju ale tohle měla kamarádka a bylo to mimodelozni
Ovu jen podle výpočtů syn nám tak vyšel.. nedělala jsem si testy.. takže těžko říct. Ale špinění sílí takže z toho asi nic nebude 😥😔 těšili jsme se na miminko, ale vypadá to blbě.. testy krve mi řekne v pátek na kontrole, ale počítám že to nic nebude 😶
Jeste to muze byt biochemicke tehotenstvi. U me to vypadalo tak, ze jsem mela slabe pozitivni test, ktery silil pomalu a cca po tydnu zacal slabnout. Sla jsem k dr. v 6tt v deloze nic nebylo, dostala jsem injekci a dostala ms
@camillaq ja si myslím, že to dostanu.. cítím se nafouklá, křeče v podbřišku, špinim a bolí mě záda 🤐😑
Tak podle tech kreci, bolesti zad a spineni, bych se k tomu taky priklanela, ze to dostanes
Bud prijde cistici ms, nebo pristi tyden se mrnousek ukaze
Tak už teď krvácím 😥😥 jen nechápu to spozdeni a ty testy 😒 asi to nevyšlo no
@krastowska to je biochemické těhotenství, bohužel....prošla si tím téměř každá druhá, nezoufej, příště to vyjde 😎 držím palce 🍀
Tak jsem dneska skončila v nemocnici s krvácením a je to samovolný potrat ve 4tt😥 snad příště bude líp a podari se nám to
@krastowska a skoncila jsi v nemocnici, protoze jsi mela i nejake obtize, anebo jsi tam jela preventivne?
Volala jsem na výsledky krve HCG a řekla jsem že silně krvácím a doktor řekl at jedu do nemocnice na vyčištění
zaprvé nevim co chce dr ve 4 tt čistit a za druhe bych nikam nešla pokud nekrvacíš jakože mooc proudem ale je to jak ms tak to odejde samo takhle zbytečně si nechat zasahovat do těla :(
V nemocnici mi dali jenom injekci, že sliznice je krátká a vše se udělá samo jen se mám ještě ukázat na kontrolu
je mi to líto, taky jsem si tím prošla, bude zase líp a za chvilku se vám určitě zadaří znova

@agneska7 asi to tak mělo být jen jsem se už tesila, že dostanu krásný narozeninový dárek a nevyšlo to.. už mame doma chlapečka, ale snažíme se o druhé.. jen teď nevím kdy budu moc zase zkoušet 🤔
takhle mě dr doporučil počkat 3 měsíce a potom začít vyprdla jsem se na něho a normalně jsme se snažily ale stejně se nepovedlo podařilo se 5 měsícu po potratu. ale každý to má jinak některe holky otehotnely třeba hned že nestihla ani přijít první ms no a pak jsem tady i pripady že se nedaří stale. ale takové všeobecné je že počkat alespon šetinedělí a potom se snažit. a jak dlouho se snažíte?
@krastowska Ahojky, mohu tě povzbudit, ze uplně stejně jsem to měla ja. Na několik testu 2 čárky, MS nikde, šla jsem ke gynm stím že jtam jeste nic nevidí. Ale vzala mi krev, ano HCG potrzeno 1352. Pak přišlo hnědé špinení, dostala jsem Utrogestan, spinení hned ustalo a zase na kontrolním UZ nic nebylo vidět, znova krev na HCG...a uz slo na polovinu. :(Takže pak se mi rozjel samovolny potrat, nastestí bez revize....
Hele po potrattu se mužete snažit HNED !! Nebyl tam zakrok, není duvod cekat, pokud se na to budete fyzicky a psychicky citit - po potratu jsem šla na kontrolní ultrazvuk, tam mi rekla ze deloha krasna, vše čisté a klidně na to můzem skočit hned druhy den. A taky že jo ! hned jsem se zkoušeli dal, a ikdyz je to dnes dva měsíce od potratu,, jedeme dal a ja verim, že to brzo výjde ! Určitě se do půl roku podaří..
Jinak nam e 27 let, oba zdraví, mladí, a snažíme se o 1 mimi, ROK a nedaří se..
@biedronca já se chci právě zeptat jak půjdu na kontrolu jestli bude možné se třeba snažit hned. Já mám doma rok a půl syna a řekli jsme si, že k druhým narozeninám by dostal sourozence, vysadila jsem v prosinci léky a v únoru to muselo proběhnout, ale teda nevyšlo no. Nedá se nic dělat.. počkáme zkusíme a uvidíme. A vám ať se taky podaří přeji vám to 😉
@krkastowska vidis, ty malé šprtouchle uz doma díky bohu mas, a ted se Vam to povedlo vlastně taky hned, je to znamka toho ze to jde 🙂 my se snazíme ROK o první a nejde to... mam vitamíny, bylinky, merim OVUlaci, styk..a nic.
To jo díky bohu zdravé dítě.. i když těhotenství bylo taky hrůza 😔 tak věřím vám že to snažení je tedy pak víc na psychice ... Držím moc palečky ať vás potká štěstí a můžete se radovat s dítkem 😍
@krastowska pokud to odešlo takhle brzičko a samovolně,šlo zřejmě o biochemické těhotenství a segre tenkrát po stejné zkušenosti doktor řekl,ať to bere jen jako opožděnou menstruaci a nemusí na nic čekat.Za dva měsíce byla znovu těhotná...
¨no vždyt jste krásně plodní to je uplně nádhera takhle rychle otěhotnět mi jsme se snažily 2 a pul roku potom byl ten potrat, takže těhotná jsem až po třech letech takže hlavu nahoru určo rychle znova zapadneš 🙂
@agneska7 jako plodní vypadá že jsme i syn je hned měsíc po vysazení, takže se pokusíme hned co to bude možné 😊
@krastowska muzes zkouset hned. Ja jsem si tim taky prosla v prosinci a dr.rikala, ze kdyz to odejde samo, tak.lze hned zacit (ja ale uz byl 6+). Tak jsme se zacali znova snazit. Ale bohuzel prozatim bez vysledku, akorat jednou se podarilo biochemicke, takze to par dnu po terminu ms odeslo samo a to jsem ani nijak s dr.nekonzultovala.

@krastowska a víš kdy byla ovulace?