Hypofunkce štítné žlázy a otěhotnění, máte zkušenost?
holky snažím se o miminko ale nejde to léčím se na hypofunkci štítné žlázy má někdo zkušenosti stímto vážným problémem?
Já mám také hypofunkci a otěhotněla jsem hned druhy měsíc snažení . co jsem se bavila s dr . tak by to neměl být problém , až pak v těhotenství se zvyšují léky kvůli miminku ale s otěhotněním by to souviset nemělo pokud beres léky
Taky se léčím, otěhotněla jsem po každé po 4-5 měsících. Důležité je, že jsi hlídaná a jak píše hedusska po otěhotnění to hned hlas, zvýší ti dávku a budou tě víc hlídat. 😉
mam pocit ze vetsi problem s otehotenenim je u hyperfunkce kterou jsem mela a proto jsem podstoupila uplne odstraneni, tudiz ted mam hypofunkci a tri mesice po operaci jsme se mohli zacit snazit a hned napoprve se povedlo
@jabadabadoo mě teda víc nehlidali , jen mi napsala vyssi léky , pak klasika za pul roku kontrola . tam mi napsala rovnou recept zas na ty nižší,že hned jak se narodí tak hned začít brát ty nižší zas.
neříkala bych tomu vážný problém..já beru už deset let prášky, nyní Letrox 175 a otěhotněla jsem hnedka...léky mi zvedla až teďka v půlce těhu na 200 a každé dva měsíce chodím na krev 😉 + musela jsem si koupit vitamíny pro těhu s jódem
Pokud nemáš extra nadváhu v kombinaci s touto diagnózou, nenazývala bych to nějak vážným zdravotním problémem / překážkou k otěhotnění.
Mám hypofunkci, navíc mi hodnoty hodně lítají a obě děti jsou neplánované, tedy na první dobrou.
ahoj holky, já mám také hypofunkci, beru Euthyrox 50. snažíme se necelé dva měsíce, a zatím nic - neměla jsem ovulaci, po vysazení HA, kterou jsem brala 10 let...tak uvidím, snad se to podaří brzo 🙂 přeji Vám hodně úspěchů při snažení - už se někomu z Vás zadařilo? 😎

Ahoj, mám též hypofunkci, o miminko se s manželem snažíme přes dva roky, co se týče štítné žlázy jsem dlouhodobě substitučně v normě a doktorka o tomhle vůbec nemluví jako o problému. Ale loni na podzim mi zjistili celiakii, která má na otěhotnění také vliv. Chodíte někam do caru?