icon

Hysterektomie pro mladé. Znáte lékaře?

aehyk
11. lis 2024

Znáte prosím někoho kdo dělá hysterektomie i mladým?🙂

Strana
z3
aehyk
autor
11. lis 2024

@lencaa11 dekuji, doma mi bylo receno ze se dava jen po detech a starsim.. asi si vsichni mysli ze zmenim furt nazor

lencaa11
11. lis 2024

@aehyk ne injekce ,a telisko dávají všem teď co od toho čekate jelikož Ms a těhotenství může i tak nastat není to 100% a taky může to mít vedlejší účinky pokud opravdu deti nechcete tak si zaplatit vyndat vejcovody ...to už je na 100% jiste

1772
11. lis 2024

Těžko budete hledat lékaře, který bude s tímto zákrokem souhlasit bez závažnějšího důvodu. Vždy je potřeba diagnóza .Ve vašem případě snad psychiatrická? V každém případě je lepší poradit se přímo u odborníků.

aehyk
autor
11. lis 2024

@1772 ano bohuzel jsem psychicky narusena protoze nechci deti ani nic s tim spolecnyho :(

aehyk
autor
11. lis 2024

@lencaa11 telisko do sebe po ostatnich narozech opravdu davat nebudu, zbytecna bolest

hezz17
11. lis 2024

Tak je-li telisko zbytecna bolest, tak co je asi operace…
Ac jsem presvedcena, ze je tohle smyslena diskuze jen kvuli provokaci, tak se stejne vyhadrim.
Hysterektomii nerodivsim zenam se dela jen z velmi vaznych duvodu, onkologicka prevence, onkologicke onemocneni… to ze je clovek ne 23 presvedcen ze nikdy nechce mit deti neznamena, ze za 15 let nebude mit jiny nazor. Za me je to dobre postaveno, protoze clovek se casem hodne meni a nazory s nim.
Prevence otehotneni jsou jine, treba odstraneni vejcovodu, ktere i vyznamne snizuje riziko karcinomu vajecniku. Ale i tak sterilizaci nerodivsi zene neudelaji vsude. Je potreba mit sepsanou zadost vcetne zavaznych duvodu.

lencaa11
11. lis 2024

@hezz17 odebráni vejcovodů je bráno jako antikoncepce pokud žena nechce těhotenství a má do 20.000kc tak se domluví s lékařem a sepíše si to a ten ji pošle do nemocnice na laparo ...aspoň moje dr to má v nabídce jako antikoncepce

lencaa11
11. lis 2024

@aehyk já měla 8 let nehornonalni telisko a za mě to top samohrejme každé ženě sedne něco jiného teď jsem po hysterektomii a jsem spokojená ale já měla nález tak že to byl důvod operace pokud dítě opravdu nechcete tak bych šla cestou vyndat vejcovody ( bez zdravotních duvodu do 20.000kc a máte klid )

klpoiu
11. lis 2024

@aehyk Upřímně, možná bych nejdříve sla svuj psychický stav konzultovat s psychologem. Nesnizuji tvuj pocit, jen obcas neni špatné mit nazor nekoho nezaujateho.

jolcap
11. lis 2024

@aehyk ne, vaječníky jsou dost důležité pro hormonální stabilitu, takže pokud se bojíš těhotenství jedině přerušit vejcovody, ale pokud máte zatížení v rodině a jste přenašečem nějaké genetické vady musíte to konzultovat a řešit s lékařem

hezz17
11. lis 2024

@lencaa11 nevim jetsli reagujes spravne na me?

aehyk
autor
11. lis 2024

@hezz17 ale je aspon klid, telisko se taky bude muset vyndat a podobne, a nebojte nazor opravdu nezmenim, a nebudu prvni kdo ho nezmeni

aehyk
autor
11. lis 2024

@klpoiu bohuzel nevim v cem by mi psycholog poradil v tom ze nechci mit deti ani nic s tim spojeneho 🙂)

klpoiu
11. lis 2024

@aehyk Pomuze ti urovnat si hlavu. Nerikam, ze mas zmenit nazor, ale psycholog ti pomuze pochopit sebe samu. Myslím, ze sama sebe jeste nemas pod kontrolou. A tohle je opravdu dost razantní a nezvratny krok.

aehyk
autor
11. lis 2024

@klpoiu obavam se ze nechut a odpor ke vsemu okolo tehotenstvi a porodu se nezmeni

klpoiu
11. lis 2024

@aehyk Ja mam prostě pocit,ze tvuj problem je v necem jinem. A to je treba rozklicovat, pochopit. Pochopit sebe samu. Pak se můžeš s cistym svědomím a vědomím rozhodnout.

j.a.n.i
11. lis 2024

@aehyk No, možná ne, možná jo... Coz nic nemění na tom, ze na přání bez nějakého medicinskeho duvodu, ti delohu nikdo nevezme.

j.a.n.i
17. lis 2024

@aehyk No, možná ho nezmenis, možná ano, každopádně ted to fakt nemůžeš vědět.

smatlafousek
17. lis 2024
aehyk
autor
17. lis 2024

@j.a.n.i to ze by bylo postizeny se taky nezmeni👍🏻 nebudu nicit zivot sobe, ani lidem okolo a ani ty veci co by z toho vzniklo 🤓

j.a.n.i
18. lis 2024

@aehyk Jasne, sice nevis s jakym partnerem by pripadne bylo, ale víš jiste, ze by bylo postizeny.

aehyk
autor
18. lis 2024

@j.a.n.i protoze ja jsem halo??

j.a.n.i
18. lis 2024

@aehyk No, to jeste neznamená, ze je to 100% přenosné z matky na dítě.

aehyk
autor
18. lis 2024

@j.a.n.i ale znamena to ze deti nesnasim takze vysledek je stejny, nebudou = deloha je mi k nicemu😍

hezz17
18. lis 2024

@aehyk deloha neni jen na rozeni deti. Po jejim odstraneni prichazi panevni dno o spravny zavesny aparat.

aehyk
autor
18. lis 2024

@hezz17 to zvladne, ja mu verim

j.a.n.i
18. lis 2024

@aehyk To, ze ty mas pocit, ze je k ničemu, fakt neni duvod pro jeji odstranění a to ani když tu budes prskat a dupat nožičkou.

aehyk
autor
18. lis 2024

@j.a.n.i nožičku na dupání právě nemám, proto nechci beznohé děti 🙂

j.a.n.i
18. lis 2024

@aehyk No, přemýšlím, jestli jsi tak hloupá nebo se jen snažíš být hloupě vtipná 🤔

aehyk
autor
18. lis 2024

@j.a.n.i hloupa:((

Strana
z3