Hysterektomie pro mladé. Znáte lékaře?
Znáte prosím někoho kdo dělá hysterektomie i mladým?🙂
Těžko budete hledat lékaře, který bude s tímto zákrokem souhlasit bez závažnějšího důvodu. Vždy je potřeba diagnóza .Ve vašem případě snad psychiatrická? V každém případě je lepší poradit se přímo u odborníků.
Tak je-li telisko zbytecna bolest, tak co je asi operace…
Ac jsem presvedcena, ze je tohle smyslena diskuze jen kvuli provokaci, tak se stejne vyhadrim.
Hysterektomii nerodivsim zenam se dela jen z velmi vaznych duvodu, onkologicka prevence, onkologicke onemocneni… to ze je clovek ne 23 presvedcen ze nikdy nechce mit deti neznamena, ze za 15 let nebude mit jiny nazor. Za me je to dobre postaveno, protoze clovek se casem hodne meni a nazory s nim.
Prevence otehotneni jsou jine, treba odstraneni vejcovodu, ktere i vyznamne snizuje riziko karcinomu vajecniku. Ale i tak sterilizaci nerodivsi zene neudelaji vsude. Je potreba mit sepsanou zadost vcetne zavaznych duvodu.
@aehyk já měla 8 let nehornonalni telisko a za mě to top samohrejme každé ženě sedne něco jiného teď jsem po hysterektomii a jsem spokojená ale já měla nález tak že to byl důvod operace pokud dítě opravdu nechcete tak bych šla cestou vyndat vejcovody ( bez zdravotních duvodu do 20.000kc a máte klid )

@lencaa11 dekuji, doma mi bylo receno ze se dava jen po detech a starsim.. asi si vsichni mysli ze zmenim furt nazor