Imunologické vyšetření u dospělého, jak probíhá?

ela025
8. zář 2015

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, zda některá z vás byla na imunologickém vyšetření, jak vyšetření probíhá a jestli vás vyšetřují i jinak než z krve, nejlépe Plzeň, ale to není podmínkou 🙂 Doktorka mě tam posílá kvůli častým nemocem, hlavně teda kvůli zánětům močáku a ledvin, díky za reakce 🙂

missveru
8. zář 2015

Na imuno byl syn, ale nevím, proč by to mělo být u dospělých jinak... Vyšetření bylo formou pohovoru se mnou, kdy jsem jmenovala nemoce a zdravotní stav široké rodiny snad tři generace dozadu 😀 No a pak mu vzali krev na rozbor.

lovekelly
8. zář 2015

krev.. jediny způsob jak něco zjistit..

ela025
autor
8. zář 2015

děkuju, no taky si myslím, že rozdíl mezi vyšetřením u dítěte a dospělýho není....myslela jsem navíc třeba to informování o anamnéze, odběr nejen krve, ale i moči atd. a zjistili vám něco nebo to bylo takřka k ničemu?

lovekelly
9. zář 2015

vzhlede k tomu, ze jsem tam sla s konkretnim problémem, tak se jen hledal spoustec. Ve vysledku se zjistilo, ze mam v tele tezky imunitni zanet, který mi rozjel stitnou zlazu..

missveru
9. zář 2015

Zjistili mu imunodeficit„ poruchu imunity„ ktera porad trva ☹

popelucha
9. zář 2015

@ela025 me poslala gynekolozka, kvuli podezření na nemoc související s imunitou. Ale to se nepotvrdilo, ale ve GN Hradec Králové mi přišli prave z komplet vysetreni - krev, pohovor, kožní testy začínající alergie a hlavně autoimunitní zánět štítné žlázy - v mém případě doživotní substituce a dohled endokrinologa...nejen z toho strach.