Jak otěhotnět?

elinka2015
28. říj 2017

S manzelem.mame dvouletou holcicku a ted sem zacala chodit na brigadu. Uz rok se snazime počít ale nejde nam.to . Misto toho jsem mela laparoskopii ze sem.mela.velkou cystu a pul roku pote velkou operaci ze se mi dalsi cysta udelala tak velka behem dvou mesicu ze mela skoro 4,5 kg a byli problemy na svete..doktor mi ted poradil ze ma brat kys. Listovou a vitamin E a ze do tri mesicu otehotnim...ale nevyslo po vikendu jdu na gyndu...ale bojim se co bude...mate rady jak otěhotnět nebo co udelat lip? Do prace sem sla z duvodu ze chci byt uzitecna rodine a z duvodu ze nebudu myslet na těhotenství, ale marně, ted do toho nervy s tchyni a hlidanim a jsem i smutna z toho ze kolem.me jsou skoro vsivhni tehu a ja nic :( myslite ze bych mela.pozadat o prasky na otehotneni a nebo jeste pockat?

normalnimatka
28. říj 2017

nejvíc užitečná rodině budeš, když se na práci vykašleš a budeš se věnovat tomu dvouletýmu prckoj, co máš doma...

simonak23
28. říj 2017

Ahoj,ja mam syna (6let) a od jeho 2let jsme snazili mit mimi.Bohuzel nic tak jsem to resila s gynekologem a poslal nas na inseminaci.Prvni pul rok jsem brala prasky na srovnani ovulace a po druhe inseminace se povedlo 😊.Ted mam 1.11 termin .Kdybych jeste cekala tak se asi prirodne nedockam.Nekdy to bohuzel nejde ikdyz ,uz jedno dite clovek ma.

mirii30
29. říj 2017

Šla bych do Car , at vás vyšetří. Taky jsme šli po devíti měsících snažení bohužel mi byla zjištěna také cysta, tak teď řešíme ,co a jak.