icon

Jak řešit opakující se problém s kůží na intimních místech?

zdesu7
24. led 2025

Dobrý den, je mi 37 let a mám nepříjemný problém na kůži na intimním místě. Jde o to, že se mi pár let nazpět po koupeli zanítila předkožka, kde se následně udělaly jizvyčky. Od té doby se problém opakuje a kůže není elastická, mírně praská a po zahojení je kůže užší. Psal jsem do lékařské poradny, ale odpověď mě docela vyděsila, protože se tyto problémy prý většinou léčí chirurgicky. Z toho mám upřímně strach a obavy, proto bych se chtěl zeptat, zdali by někdo, kdo má třeba syna, anebo přítele s podobným problémem, neporadil co s tím a co je podle Vás nejlepší řešení. Děkuji.

dominge
Autor odpověď smazal
1pomnenka
25. led 2025

Kvůli tomu ses právě zaregistroval? Zajdi si k lékaři nebo si objednej na netu a jdi trollit jinam.

miryp
25. led 2025

Ukažte mi chlapa, který by řešil intimní problémy a šel si kvůli tomu založit účet na MK a svěřoval se tu cizím ženám namísto toho, aby se řídil doporučeními na googlu a objednal si v lékárně krém na kvasinky a ubral cukr ve stravě... Ukažte mi chlapa, který už by to bez přijatelných výsledků vyzkoušel a šel místo urologie sem, když jde o jeho "chloubu"...