Jak si dopomoci k pravidelnému cyklu a ovulaci?
Ahoj, ráda bych slyšela vašu zkušenosti. Od mé první ms mám problémy s její pravidelností. Chodí si ta mrcha kdy chce. Mám pětiletého syna a o druhé dítě se z přestávkama snažíme tři roky. Můj gynekolog mi říkal, že syn byl jen náhoda, nicméně jsem si prošla hormonálnín léčbou clostíkem, utrošem, duphastonem a to dvakrát a bohužel bez výsledku. Před sedmi měsíci jsem změnila gynekologa, vylíčila mu svůj problém a on mi udělal utz a řekl, že to vypadá na polycystické vaječníky a že se uvidí, jak vyjde krev. Krev vyšla dobře a tak, že se prý uvidíme, až budu těhotná. Jenže ouha, můj cyklus byl 33 dní, pak už okolo 50 ti dní a naposled 82, to už jsem tedy šla na vyvolávačku. Pořád jsem věřila, že když krev vyšla dobře, že to teď třeba půjde,ale ono zase nic. Ve čtvrtek jsem k dr objednaná a ráda bych to ještě naposled zkusila s práškama, než se rozhoupu jít na umělé. Jinak k mé otázce, už jsem vyzkoušela pití kontryhele,Nosifol, Femigard a nějak už mi dochází nápady.
A ovulaci mám asi jen občas, nepoznám jí na sobě,ale občas jsem si měřila bt. Pomohlo Vám něco? Teď jím akorát listovku a pyridoxin.
Gynex jsem ted zkusila a zpusobil mi akorat tak spineni.dneska jsem si dala prvni nosifol je to moc chvalene
Holt to působí asi jak na koho, já brala NOsifol tři měsíce a nakonec jsem stejně musela na vyvolávačku,ale třeba jsem ho měla brát dýl, těžko říct
Ne to je prave jak rikas na kazdeho pusobi neco jineho no
@fidelka81 já jsem ho momentálně na netu našla nejlevnější za 405,- + nějakých 70,- poštovné... za kolik byl zhruba v lékárně? O gynexu mi doktorka říkala taky a ještě o Femigardu nebo Femigaridu... ale to prý hlavně na úpravu cyklu... ten Nosifol říkala, že má dobré zkušenosti právě s brzkým otěhotněním uživatelek ale je jasné, že na každého to může působit i trochu odlišně, já zatím neužívám, takže nemůžu říct svoji zkušenost...
@fidelka81 a jak bylo? 😉 užila sis to? 🙂 my včera nestíhali, hned po práci jsme vyrazili do Ostravy na koncert Kryštofů (bylo to úúúúúúúúúžasné!!!! ) a domů dojeli až v 1 😀 takže jsem padla do postele a o půl 6 vstávačka do práce... ☹ 😠 ☹ takže tak.... 😀 😀 😉
Bylo hezky,ale jsem taky značně nevyspalá. Dneska musim jít včas, jinak už to zítra v práci nedám 😀 Tak hlavně že jste si to užili 🙂 Dneska mi konečne dorazily kapičky, hurááá a zítra mě čeká ta gynda, to se teda vůbec netěšim ☹
holky,já mám mc celkem pravidelný.po 27-29 dnech,ale vždy 8-12 dní před mc špiním,myslíte si že by ten Gynex mohl pomoct na to špinění?jinak mám zvýšenou hladinu prolaktoinu .prášky co mám od dr .nějak nepomáhají.
@kakia88 aha, tak to me mrzi, no ja taky vlastne ani nevim jestli ovu probiha u me nebo ne, tenhle mesic sem se ji chystala poprve testovat a MS se nwdostacila, takze cekam po injekci na MS a pak az ovu jestli bude.... po ms mam ji poprve na ult, tak snad tam bude vse v poradku...
@moni92 Já jsem byla na kontrole v Listopadu a to bylo ještě všechno v pořádku.Ovulka se pode utz chystala a na ovu testech jsem ji taky našla. V prosinci jsem testovala a všechny testy byly strašně světloučký,tak jsem se uklidňovala,že jsem třeba testovala pozdě...no a teď v lednu :( bez ovu...takže si myslím ,že v prosinci taky ovu nebyla... držím pěstičky ať jsi v pořádku 🙂
Mě Nosifol zabral na vyvolání ovulace, kterou jsem vůbec neměla po vysazení HA. Stojí dost peněz, ale mě zabral a pomohl k vytouženému těhotenství. 🙂 Na krabičce je dávkování dva pytlíky denně, brala jsem jeden a stačilo. 😉
Já brala antikoncepci 10 let (s jednou roční přestávkou), po vysazení cyklus první 3 měsíce v pohodě, ovulace probíhala (sice okolo 20. DC, ale jo), potvrzeno testem a teplotou, pak se mi to totálně zastavilo ☹ dr. doporučila Gynex a po 3 týdnech užívání přišla ms! 90. DC sice, ale přišla, byla jsem štěstím bez sebe a Gynex beru teď druhý měsíc, ale ouha, myslela jsem, že odteď už to bude v pořádku, mám 21. DC a ovulace nikde 😢 Chystám se užívat ten inositol, ale je to zklamání 😠
@kristy82 tak to jsme na tom uplne stejne, 8 let antikomcepce bez prestavky, po vysazeni 3 mesice krasnej 28dc, akorar ja netestovala ovulaci a 4 mesic jsem to nedostala, ted sem tyden po injekci na vyvolani, cekam na ms a ta zarim nikde a pak mam taky brat utrogestan, ale musim pockat na ms, gynex sem zacala vrat taky a mam objednany kontryhel, pry taky nekdy ppmuze kdyz neprichazi ms....

@paviv ahojky, tak já si ho kupovala u nás v lékárně v dr maxovi a přišel mi drahý. Mě teda cyklus nesrovnal, tak nevim no. Chci vyzkoušet ten gynex