Měly jste po kyretáži jiné cykly?
27.3. kyretáž
8.5. 1.menstruace
Nyní jsem 31. den cyklu.. (klasické cykly sem dřív mela 28-32 dní). Bolesti mam v podbřišku uz asi 3 dny jako bych mela mit MS. Těhotenské testy zatím negativní.
Po kyretáži sem nasadila Femibion 1, listovku, inofolic a občas piju kontryhelovy čaj nebo čaj plodnost a početí od Ludmily Mojžíšové.
Měli jste po kyretáži cykly jiné? Změnila/posunula se Vám nějak ovulace?
Co si myslíte, že Vám pomohlo k otěhotnění? 🙏
Mě po Laparoskopii pomohl k těhotenství Inofolic.Ale rozhodně bych nemíchala bylinky a léky.To nedělá dobrotu.Buď jedno nebo druhé ale dohromady ne
Mě po Laparoskopii pomohl k těhotenství Inofolic.Ale rozhodně bych nemíchala bylinky a léky.To nedělá dobrotu.Buď jedno nebo druhé ale dohromady ne
Proč bereš Fembion 1, který obsahuje kyselinu listovou, k tomu ještě zvlášť kyselinu listovou samostatně a infolic, který také obsahuje kyselinu listovou? Jestli to bereš v jeden den, tak máš té kyseliny listové moc...
Kontryhelový čaj - podporuje nárůst děložní sliznice, obsahuje látky podobné estrogenu, ten bych ke konci cyklu moc nepila.
@pepickovapavlinka To jsou spíš doplňky stravy a vitamíny, ne vyloženě léky. Tady nebude problém, že si občas uvaří čaj Ludmily Mojžíšové. Není dobré brát zároveň tolik doplňků stravy, které obsahují kyselinu listovou.

@jsemhelen cyklus se změnit může klidně i na rok záleží na těle a celkově hormony atd...na podporu početí bych toho nebrala tolik může se to překrývat a chce to čas nelze na to tlačit