INOFOLIC. Máte zkušenost s užíváním?

gaaaby
24. zář 2020

Ahoj holky.. mate nektera zkusenosti s uzivanim INOFOLICu? Doporucil mi to muj gynekolog misto klasicke kyseliny listove..(jako alternativu) piju delsi dobu kontryhelovy caj, stridam nove se smesi Ludmily Mojzisove “plodnost a poceti” a od konce Ms nove uzivam demigard..
nejsem si jidta zda-li se vse da kombinovat .. ackoliv to jsou jen bylinky, ale i ty dokazou udelat brajgl..nerada bych zarazovala neco noveho (ten inofolic) uzivala jsem kyselinu listovou 2 mesice v kuse ale zkousela jsem na rady jedne z vas vynechat..pry by to mohlo mit vliv na poceti..🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Diky za vase nazory😉

majili
24. zář 2020

Já jsem užívala tak půl až třičtvrtě roku a mně osobně nepomohl k otěhotnění. Stále těhotná nejsem, takže už neužívám. Neměla jsem teda žádné problémy s pravidelností cyklu. Zatím nemáme zjištěný důvod neplodnosti.

gaaaby
autor
24. zář 2020

@majili diky za odpoved.. a at se co mozna nejdrive zadari ❤️🙏🏻

michaela666
24. zář 2020

Brala jsem půl roku a nakonec se vrátila ke klasické kyselině listové a bylinkám v čajích nebo kapkách. Podle mojí doktorky je potřeba užívat ho pravidelně minimálně půl roku, aby to mělo nějaký efekt.

jednaholkaa
24. zář 2020

@gaaaby Me prisel dobrej..spis pocitove, otazka jak by to bylo bez nej. Vzdy me srovnal cyklus presne na den, poprve jsem otehotnela po 4 mesich (SP) a pak po 7. Brala jsem ho dvakrat denne celou tu dobu..jednou je asi malo.

vandand
24. zář 2020

@gaaaby tak inofolic ti hlavně doporučil kvůli inositolu, který je na podporu ovulace. Raději než to, tak si sezen čistý inositol, nebo kdyz už tak fertipronu, vyjde levněji než inofolic. Na sleky koupíš třeba tři baleni za 750cca.
Já fertipronu brala teď přes rok. Poprvé se po 3-4 měsících užívání zadarilo ale zamlkle těhotenství.
Ještě nejvíc chvalenej je nosifol forte, obsahuje navíc krom myo inositolu i d chiro inositol který je doporucovan s myo inositolem 40:1. Nosifol tu stojí cca 600 baleni které je na půl měsíce. Já si teď objednala na amazonu vitaminy z Německa směs myoinositolu, d chiro inositolu, kyseliny listové a ještě nějaké béčko za 1000 na dva měsíce.

azeret11
24. zář 2020

Tak mně se po něm zadařilo hned první cyklus...kyselinu listovou jsem jedla tak půl roku, zkoušela jsem gynex a nic, pak mi kamarádka doporučilo inofolic, úplně jsem tomu nevěřila, ale jak u ní, tak u mě to vyšlo hned, takže já mu celkem věřím, ale každé tělo je jiné...držím palce✊

gaaaby
autor
25. zář 2020

@jednaholkaa dekuju moc🙏🏻😊

gaaaby
autor
25. zář 2020

@vandand tyjoooo dekuju moc za informace!! Juknu na vsechno!🙏🏻🙏🏻😊 preju at se zadari co mozna nejdrive❤️

gaaaby
autor
25. zář 2020

@azeret1 Strasne moc dekuju!!!❤️❤️

vandand
25. zář 2020

@gaaaby nemas za co😊 měla jsem čekat dokonce dvojcata😃 měla jsem šílené bolestivou ovulaci. Těžko říct jestli díky fertiprone. Lepší než inofolic je ten inofolic combi co jsem četla. Ale je to peněz a peněz. Důležitý se podívat na složení produktu, tady v Česku jich moc není a proto na tom tady tak rejžují až to pěkný není. Tak se podívej spis po cizině 😊 tady bych za baleni nosifol forte na měsíc a půl 1800 a z Německa mám na dva měsíce za litr 😊