Jak zvládnout rekonvalescenci po operaci řitní fisury?
Dobrý den,
jsem 3 dny po operaci ritni fisury, odstraněny i hemeroidy a vytlaceny konecnik, prosim jak je to s rekonvalescenci nyní jsem si vzala 5 dni volno dělám účetní takže sedave zaměstnání a prosim mohu pit vlákninu psylium a jak se o ránu starat a zda mam nosit vložky a případně stravu a zda mam necim mazat dostala jsem pouze detralex a prasky na bolest ale nic mi pořádně neřekli, i kdyz jsem se ptala dekuji moc za info
Muzu se zeptat,jak se to projevilo a v jakem momentu sis rekla,ze s tim pujdes k doktorovi?A ke kteremu?
@hadruska řeším to od dubna 2025 mela ksel krev na papíře pak se hemeroid vytlačil ven a byla jsem na chirurgické odstraneni a pořád se vee vracelo tak jsem šla na soukromou kliniku do Plzně ake neustale mi dávali masticky a čípky jen jsem platila peníze nakonec mi pomohl pan doktor z proktologie v Hořovicich a nakonec za 14 dni opetace. Měla jsem 3x vnitřní hemeroid 3. Stupně, analni frisuru a 2 Strážné hrbolky
@hadruska řeším to od dubna 2025 mela ksel krev na papíře pak se hemeroid vytlačil ven a byla jsem na chirurgické odstraneni a pořád se vee vracelo tak jsem šla na soukromou kliniku do Plzně ake neustale mi dávali masticky a čípky jen jsem platila peníze nakonec mi pomohl pan doktor z proktologie v Hořovicich a nakonec za 14 dni opetace. Měla jsem 3x vnitřní hemeroid 3. Stupně, analni frisuru a 2 Strážné hrbolky
@lisu Dekuju.I za doporuceni na proktologii.Horovice mam z ruky,ale treba najdu toho doktora v Butovicich ( tam jezdime na alergo i k detskemu gyndr)
Psylium by bylo to poslední, co bych si vzala.
@lisu já bych se starala asi jako po porodu. Mýt se po vykonané potřebě, což asi nemusím psát. Možná třeba intimní čistící olej s dubovou kůrou? Je to od linteo. Jestli se bojíš zácpy a proto psylium tak pít hodně vody jinak to nemá účinek a vláknina se dá dohnat i jinak. Já trpím na zácpy a dělají se mi taky hemoroidy. Většinou stačí nasadit ovesnou kaši k snídani

Muzu se zeptat,jak se to projevilo a v jakem momentu sis rekla,ze s tim pujdes k doktorovi?A ke kteremu?