icon

Je možné otěhotnění bez hormonální léčby při PCO?

martinka8338
4. led 2014

zdravim vsechny, myslite nebo mate zkusenosti s otehotnenim prirozene kdyz je diagnostikovano PCO?

tournesol
4. led 2014

Me tvrdili, ze mam PCO a otehotnela jsem prirozene 🙂 asi po roce - ale nebylo to nejake extra snazeni, proste jen sex bez ochrany s tim, ze kdyz se povede, tak se povede 🙂 Mela jsem dost nepravdielny cyklus, ale pred otehotnenim se to uplne samo srovnalo a asi po 4 mesicich pravidelne MS jsem otehotnela. Nova gynekolozka mi rikala, ze kdyz jsem takhle otehotnela, tak pravdepodobne PCO vubec nemam, takze tezko rici.

janii
4. led 2014

Tak ja na 100% PCO mam, ms nemam vubec, druhy syn pri PCO pocat po hormonalni lecbe a po IUI v CAR po 3 letech snazeni. Treti syn prirozene, bez ms, bez snazeni, proste sok.. Nesnasela jsem pri snazeni o druheho tuhle vetu, ale je to proste pravda - je to jenom v hlave!

doko
4. led 2014

já mám taky PCO a první těhu po hormonální léčbě a druhé po IVF 😉 bez toho bych nikdy neotěhotněla, protože jsem neměla vůbec ani MS, takže ani ovulaci. jinak mi lékaři říkali, že je dost velká šance, že se to po porodu dočasně upraví- to bude asi ta situace co píše janiii. tělo má v tomto případě totiž dostatek ženských hormonů- takže jede jak má 😉 ale pokud nemáš ještě děti, nemyslím si, že máš šanci bez hormonů ☹

romca05
4. led 2014

Já jsem po zjištění PCO podstoupila drilling vaječníků a po půl roce pak otěhotněla. Ale tak úplně bez hormonální léčby to nebylo. Ale vaječníky po laparce fungovaly, tak jak mají, měla jsem poprvé v životě cyklus jako hodinky. Dvakrát za ten půl rok jsem brala Clostibegyt a jedenkrát injekci Pregnylu. Otěhotněla jsem právě v tom cyklu s Pregnylem (bez Clostilbegytu).