Je možnost otěhotnění, když mám PCO a test je negativní?

bublee
23. lis 2018

Ahoj,
ráda bych se zeptala jestli mohu být těhotná. S přítelem provozujeme přerušovanou soulož s ejakulaci na břicho. Antikoncepci neberu ze zdravotních důvodu. Po předposledním sexu, který byl 9.11 jsem druhý den měla kapičku krve. Mám diagnózu PCO, což riziko otěhotnění hodně snižuje. Menstruaci jsem měla dostat 20.11. těhotenský test jsem si dělala asi týden zpátky a byl negativní. Mám teď často nevolnosti a bolí mě záda až do břicha a chodím také dost často na malou. Menstruační cyklus mám velmi nepravidelný, těžko říct, kdy je ovulace a pokud vůbec nějaká je. Myslíte, že tam nějaká možnost je? Děkuji předem

sudylichozrout
23. lis 2018

@bublee myslim si, ze spis ne.

jaja01k
23. lis 2018

@bublee Těhotná být můžeš. Jestli jsi měla menstruaci dostat 20.11., před týdnem mohlo být na test brzy. Zkusila bych znovu test.

lachtanice86
23. lis 2018

@bublee a proč nezkusis test dnes?

leniczka23
23. lis 2018

Pokud soulozis vzdycky sance je..nezbyva nez zkusit test znovu. Nicmene pokud by k poceti doslo 9.11. test by byl uz stopro pozitivni..

bublee
autor
23. lis 2018

@lachtanice86 nevím, možná že strachu, vím ze se dají příznaky rychle vsugeroval a ještě k tomu ta děsivá diagnóza.
Jinak děkuji všem za odpovědi 🙂 test ještě určitě zkusím

hofi36
23. lis 2018

Také jsem měla PCO a o mimčo jsme se vyloženě snažili 18 měsíců. Pak mi na to přišli, nasadili hormonální léčbu a šla jsem na IUI (intrauterinní inseminace). Normálně byla šance otěhotnět minimální. Při PCO se ti netvoří vajíčka, ale cysty. Po hormonech mi narostlo 1 vajíčko a hned první IUI se zadařila. Můžu tě uklidnit, že po prvním těhotenství a porodu PCO zmizí. Teď mám 3 děti. Kluky 11 a 8 let a mnou vytouženou holčičku skoro 11 měsíců.

bublee
autor
23. lis 2018

@hofi36 jeee tak to gratuluji 🙂
Je to hrozivá diagnóza pro někoho kdo touží mít rodinu, mě gynekolog říkal že až budu chtít být těhotná tak pak se to teprve bude řešit, že bude prý vhodný nasadit nějaký prášky na cukrovku nebo co :O

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru