icon

Kdy testovat těhotenským testem, když mám nepravidelný cyklus?

deniii94
3. srp 2019

Dobrý den,
mám dotaz ohledně spolehlivosti těhotenských testů. Mám 4 dny zpoždění menstruace. Antikoncepci nepoužívám už víc jak půl roku, ale cyklus mám už 4 měsíce pravidelný. Poslední týden (možná 14 dní) mě bolí prsa a dost se mi i zvětšily. Dělala jsem si dva těhotenské testy a oba negativní. Je nějaká šance, že jsem těhotná?

loylii
•
3. srp 2019

@deniii94 pokud je test negativní, nejsi těhotná. Logika věci. Mimco se nezavrtalo a neprodukuje HCG.

deniii94
autor
•
3. srp 2019

@loylii Na několika stránkách jsem četla, že první testy vyšly negativní a stejně pak byly paní těhotné.

loylii
•
3. srp 2019

@deniii94 zatím ještě ale těhotná nejsi. Kup si zítra digitální test, ten ti dá jasnou odpověď. Pokud té ani to neuspokoji, skoč si v pondělí na krevní testy, stojí to do 300.- a dělají to v každé nemocnici. Výsledky do par hodin.

deniii94
autor
•
3. srp 2019

@loylii Díky za radu, zkusím ten digitální test.

katherine177
•
3. srp 2019

Dokud bych měla normální testy negativní, zbytečně bych neutrácela 200 nebo 300kč za digitální test,ten bych si koupila až bych chtěla potvrdit že na papírových testech mi vyšly 2 čárky jak dlouho jsem těhotná. Na takové to každodenní zbytečné testování stačí sada 10ks těhotenských testů za pár korun.

claire90
•
3. srp 2019

Cetla jsem pribehy zen, kterym se na testu // neukazaly a presto tehotne byly. Na tvem miste bych do digitalu neinvestovala, bud bych si skocila na krev jako samoplatce nebo bych pockala a pokud ani za dalsich 14dnu neprijde MS, nechala bych se prohlednout na gynde, jestli neni problem jinde..

loylii
•
3. srp 2019

@claire90 tak 200.- za tu zvědavost stojí ne?😉)) samoplatce krve stojí víc a čekat 14 dnů k Dr bych nevydržela😉

verunka_korunka
•
3. srp 2019

Nevim o tom ze by digitalni test mel ukazat vic nez obycejny, tim myslim citlivost testu. Me se osvedcil obycejny od dr.maxe, mamatest tehotenstvi ukazal taky, ale obcas mi ukazal duchy a tehotna jsem nebyla. Jinak samoplatce na krev hcg neni zas tak moc, se na to divam a je to kousek pres 200kc jako samoplatce. A nebo staci chvili pockat, 3 dny, tyden, 2 tydny... a kdyz nic nebude radeji skocit na gyndu.

claire90
•
3. srp 2019

@loylii prijde mi zbytecne vyhodit 200 za digi test, kdyz papirovy je negativni. Ale samozrejme at si kazdy se svymi penezi dela co chce, ze 😉 odber na hcg staval kilco. Sama pises, ze dnes je do 300, tak to bych si radeji kilco priplatila a vedela rovnou, zda tam neco je nebo resit na gynde pak rovnou 🤷‍♀️

balogis
•
3. srp 2019

Digitální test sem si kupovala až v případě,že bylo vidět něco jako čárka na klasickém papírovém.jinak je to za mě zbytečná investice

loylii
•
3. srp 2019

@claire90 tak někomu je nepříjemné chodit na krev do nemocnice. A pak čekat x hodin. Mě digi nikdy nezklamal😉

claire90
•
3. srp 2019

@loylii vsak rikam, at si kazdy dela jak uzna za vhodne 😉 psala jsem, jak bych se zachovala ja na miste tazatelky.
Btw. koukam, ze je i domaci krevni test, tomu bych asi verila vic nez digi, ktery detekuje z moci stejne jako papirovy, kdyz uz bych chtela vyhazovat :D

balogis
•
3. srp 2019

@claire90 ten krevní byl pro mě zklamání, nemohla sem tam tu krev dostat takže byl neplatný 😕za mě zlata moč

aselluska
•
3. srp 2019

Tak teda proč se ptáte, když jste to na několika diskuzích četla, že to je možné ...

claire90
•
3. srp 2019

@balogis dobre vedet, takze kdyby treti, vystacim si s maxem, pripadne odber placeny, to je pro me jistota. Ale nastesti nebylo ani u jednoho treba resit, papirovej stacil a digi jsem mela jen u prvni, jelikoz ho koupil chlap 😂

katherine177
•
3. srp 2019

@balogis přesně, také jsem si dělala digitální test,až byl ten obyčejný pozitivní

fly80
•
3. srp 2019

Pokud máš čtyři dny zpoždění, i na normálním testu by to muselo být vidět, kdybys byla těhotná. Já bych se objednala na gyndu, kdyby byl náhodou nějaký problém.

deniii94
autor
•
4. srp 2019

@fly80 Asi mi nic jiného nezbyde. 5. den a pořád nic :-/ Dělala jsem další test a zase negativní.

mimisef
•
4. srp 2019

@fly80 nemusí to jít vidět ... záleží kdy došlo k oplodnění.....někomu to ukáže až týden po vynechání

mimisef
•
4. srp 2019

@deniii94 ahojky já po 12 letech pravidelné ms poprvé 3 dny meškám mám lehoučké špinění při utření dnes test citlivost 25 a negativní

deniii94
autor
•
5. srp 2019

Tak u mě šlo opravdu jen o zpoždění 🙂

mimisef
•
5. srp 2019

@deniii94 ahojky ms dorazila tedy? Já zkoušela test a negativní a ms nikde akorát mi šíleně zle, bolí mě hlava a spala bych