Je to menstruace, nebo krvácím?

leeenilka
20. pro 2016

Ahoj maminky

V sobotu mě přepadla šílená střevní viroza, díky který jsem skončila na kapačkách. Měla jsem dost vysoký horečky a silný vodnatý průjem. Od včera jsem začala krvácet. Ale trochu jinak než při menstruaci. Jak všechny ženy víme ,,teče to." Ze mě to ale neteče. Neteče ani když ležim, vstanu, jdu, sedim. Teče to jen když jdu na záchod a zatlačím. Spustí se hutná, tmavá krev. Sorry, za ty detaily. Nikdy se mi to ještě nestalo. Jako je pravda, že to dostat mám, ale na vložce neni ani kapka.

annasmyckova
20. pro 2016

a tak z čeho to teče -z konečníku nebo z pochvy? My to tady asi nevyřešíme, měla byste k doktorovi (krvácení -tmavá krev může být klidně prasklý vřed,nebo někde ze střeva...) to není sranda.

leeenilka
autor
20. pro 2016

Z konečníku ne...

monilee
20. pro 2016

@leeenilka Ahoj, nemám žiadnu dobrú radu, ale ja som toto mala podobné, keď som krvácala v tehotenstve kvoli hematomu. Krv sa zbierala niekde vnútri a keď som išla na WC, vytiekla hustá tmavšia krv. Najlepšie je asi zavolať na gyndu, prípadne ešte dnes na nejakú gyn. pohotovosť, oni možno poradia. Alebo ma ešte napadá, či to nie je dehydratáciou, že je to vlastne menštruácia, ale po prujme, pripadne po nejakých liekoch máš tak hustú krv...