Jedno prso menší, druhé větší. Co s tím?

15. kvě 2024

Ahoj holky mám intimní problém jedno prso mám menší a jedno větší.
Kluci co jsem s nimi byla si toho samozřejmě všimli. Trápí mě to.

Jinak te mám idola a ten si toho taky všiml dnes mi to řekl. Trošku mě to zničilo. Teď už mu prsa nechci ukazovat. Co teď a co stim.
Nejde to vidět moc ,ale poznat to jde no. Když se člověk zavida od něj mě to trápí, ,že mi to řekl. Mám pocit divný.. prostě se stydím.

blondynka400
15. kvě 2024

To je úplně normální a máme to všechny 😀. Jen někdo má ten rozdíl menší a někdo větší. Vůbec to neřeš.

lenerka1
15. kvě 2024

Je to normální, kluci ať se dovzdělají (zblblí pornem a silikony), pokud jim to vadí, rychle od nich pryč. Naučit se mít ráda takovou, jaká jsem, je levnější a zdravější než plastika 😉

rozitta
16. kvě 2024

Tak určitě nemáš takový rozdíl jako já 😂 před kojením jsem měla jedničky. Teď mám jedno prso 1.5 a druhé nula 😂 madam upřednostňovala jen levé prso. Četla jsem příběh ženy, které se jedno prso vůbec nevyvinulo. Nosila místo něj náhradu. Pak poznala MUŽE který neřešil takovou blbost. A má normálně rodinu a děti. Ber svůj hrudník jako výhodu. Hned se díky němu pozná, který kluk/muž je povrchní de.il a nestojí za nic. Vysmívají se jen hlupáci!!!

autor
16. kvě 2024

@blondynka400 jj pravda i na internetu píšou, že jeto normální.

autor
16. kvě 2024

@lenerka1 to jo já se mám ráda taková jaká jsem jen mě tohle zklamalo a to dost.

autor
16. kvě 2024

@rozitta nikdy žádná půlka není stejná myslím to obecně celého těla i s obličejem atd. No už se mi nějak nechce mu poprsí ukazovat
Měl být asi ticho ..

mishka87
16. kvě 2024

Je to zcela normální. Já třeba mám odjakživa i každý prsní dvorec jiný. Po porodu se to ještě víc zvýraznilo a rozdíl je opravdu vidět. Nicméně nikdy jsem se nesetkala s mužem, co by to řešil a naopak se jim ta jinakost spíše líbila.

blecha94
16. kvě 2024

Idol má taky jednu kouli větší než druhou. Rozdíl ve velikosti je normální, nikdo není symetrický. Upozornila bych ho na tenhle jeho “nedostatek” stejně jako on tebe, a šla si najít někoho, kdo neřeší kraviny 😁

hojda
16. kvě 2024

Idol má hlavně menší mozek🙈.

merope
16. kvě 2024

Hele, pokud si jenom všiml jako "jééé, ty máš jedno větší a jedno menší", tak jako v pohodě. Prostě si všiml, jak vypadáš. XXXXXL holkám se v rámci začátků hubnutí doporučuje dívat se na sebe do zrcadla a naučit se mít rády sebe sama a své tělo (protože když se nemají rády, proč by to své tělo neničily, že ano...). Třeba by to pomohlo i tobě - dívat se na sebe a zvyknout si na to.

Pokud to chlapovi fakt vadí - tak poslat do háje. Ale mně fakt přijde, že tě pozoroval a jen tak to zkonstatoval, nic víc, nic míň.

@blecha94 A mrkni na ty jeho koule - třeba budou taky každá jiná 🙂

autor
16. kvě 2024

@merope já Vás miluji. No prostě řekl ,že mám jedno menší a druhý větší. Nic víc neříkal.
Jj asi má malý mozek . Na koule se podívám

autor
16. kvě 2024

@hojda jste úžasný holky díky diky

autor
16. kvě 2024

@merope já právě co jsem přibrala to jde poznat méně. Jakože moc ne ,ale jde no . Ale předtím ,když jsem byla hubenejsi bylo to vidět pochopitelne víc. Samozřejmě mám se ráda taková jaká jsem . Ale bohužel. Asi budu mít teď problém a tímto ukazovat prsa ... chlapům.
Nevím no asi neměl nic říkat a dělat, že to neví

merope
16. kvě 2024

Hele, já mívala prsa chlupatý. Chlap to komentoval, protože mu to prostě přišlo zvláštní a zaujalo ho to. Ale pak už nic. Pokud jsi mladá a chlap taky, tak možná fakt nikdy neslyšel, že holky mívají každé prso jiné a zaujalo ho to - a nic víc. Mimochodem - nemůžu nosit podprsenku s kosticemi, protože mám prsa tak jiný, že to prostě nesedí. A neřeším. Chlap je naturista, takže se chodíme často koupat bez a neřeší to vůbec vůbec nikdo.

exbordelar
16. kvě 2024

No a tak kdyz nic vic nerikal, jen to zkonstatoval, ze si vsiml, tak na tom prece nic neni 🙂 To je jako kdyby ti rekl, ze mas modre oci.
Kazde prso jine je naprosto normalni, spis mi to prijde zajimave. Na funkci to nema vliv 😀

mabs
16. kvě 2024

Je to normální, ale pokud by jsi z toho měla nějaké trauma, jde to řešit plastikou. Kamarádka měla jedno menší o dvě velikosti a nechala si ho zvětšit. Od té doby je spokojená a sebevědomější.

autor
16. kvě 2024

@merope taky mám chlupy tam no
Asi to nemá cenu. Když řeší tohle

autor
16. kvě 2024

@exbordelar nevím divný tón jako přišlo mi ,že to bere jako vadu nějakou
Nebudu to řešit možná jsem si to asi víc vzala.

autor
16. kvě 2024

Jsme na začátku spíš to asi ukončíme dotklo se mě to. Není to po prvé co na mě hledá chyby nebo rejpe či se nějak posmiva

vendulis
16. kvě 2024

😁 Není to opsané z Bravíčka z 90 let?😁

jaresska
16. kvě 2024

Jsou to blbci, nestojí za trápení a navíc oni máj taky jedno varle menší než druhý.

autor
16. kvě 2024

@vendulis
@jaresska právě. Ne není to opsane je mi 31. O to víc mi to mrzi

autor
16. kvě 2024

Děkuji všem, kdo mě uklidnily!! Je mi lépe. No a přeji všem krásný víkend odpočinkový pokud to jde