Kde se řeší partnerská imunologie v Ostravě?
prosím, máme za sebou genetiku, která vyšla v pořádku, ale někde jsem četla že je dobre mít i imunologi jestli se s partnerem k sobe hodíme a jestli právě jeho mimi z nějakého důvodu nepotrácím..jenže nvím na které pracoviště se mám obratit a můj gynekolog s tím taky nemá zkušenost... jsem z ostravy..řeší to normální imunolog nwbo to je specializované..fakt nevím díky za tipy
@blauen no tak netvrdím, že si to třeba náš Dr. na klinice v OV neupravil podle sebe, nicméně imuno nám dělali tam a příčinu zjistili, takže vlastně jsme na tom obě jak tak koukám na tvůj "stav" v profilu skvěle a zadařilo se nám i vám 🙂 Teď jen ať už se dočkáme miminka v postýlce, nevím jak ty, ale já se spíše pořád kvůli něčemu strachuju a stresuju 🙂 Jinak jsem taky z FM 🙂
@hanpavka to je nejdůležitější, že se nám zadarilo, ted už jen donosit zdrave miminko. Já si strach nepřipouštím, verim mimisku že se má u me v bříšku dobře. Ale je fakt, že pokaždé když jdu na kontrolu strachuju se hrozne, že nám dr. řekne nějakou špatnou zprávu. Bojim se o miminko to jo, ale vím, že kdybych pořád na to myslela, že je něco spatne bobiskovi bych tim ublížila. Ty už jsi přeci o pár měsíců napřed. Ty jsi taky s F-M to je fajn a Vy jste šli rovnou do Ostravy nebo jsi byla taky u Čaplygina?
@blauen Když mi doktor psal žádanku do reprodukčního centra, dal nám na výběr bud Ostrava nebo Olomouc. Když jsem se ho zeptala, proč mi nenapíše k Čaplyginovi, když jsem z FM, řekl mi na to, že pokud něco dělá, dělá to poctivě, takže mě k němu určitě nepošle... Je fakt, že jsem na Čaplygina 2x slyšela špatnou referenci, navíc je prý arogantní, náladový.. těžko říct, nikdy jsem u něj nebyla. Ale je jasné, že pokud vám pomohl tak jste byli u něj spokojeni.
@hanpavka Já si myslím, že to je jen rivalita a závist mezi doktory me z Frýdku gyndy poslali nebo nabídli Čaplygina. Je to vse strasne individuální kamarádka zase utekla z Caru v Ostravě pro hrozny prustup a tlačení fo něčeho bez jakehokoli vyšetření. Je Caplygin působí tak chladne, ale to je spíš ze min toho nakeca, ale za to se snaží léčit. Já na něho nemůžu nic říct i manžela na každém utz malého popíše věnuje se nám nemůžu říct ani popel.
Holky tak je to Imunologie a alergologie, MUDr. Novák,Partyzanske nám. 7,70200 Ostrava přívoz,

@europa00 ne, myslím jen zadanku, ty si zajdes kde chceš. Imunologie a alergie, musela bych se přesně poptat známe, kde byla. Říkala jen, že tam chodí oba partneři, ale Praha ne. Zjistím víc.