Krvácení 10 měsíců po porodu. Je to normální?

11. dub 2021

Ahoj, sem 10 měsíců po porodu a pořád spinim občas krev občas srazeniny. Týden mám třeba klid a pak zas třeba 14 dní vkuse spinim. Kojim porad.
Je to normalni? Nebo mam zejtra urgovat doktorku? Děkuju za rady

jancastromska
11. dub 2021

Asi normální není, za zavolani nic nedáš, ja mela císaře i normální a krvácela jsem jen v době 6ti nedělí, v 10 mesici uz jsem mela menses i při kojení

vladenkamaminka
12. dub 2021

A to takto krvácíš a spinis od porodu? Určitě chodíš na kontroly, neptal se tě nikdo na problémy nebo první MS po porodu? Určitě to řeš, v pořádku to rozhodně není

autor
12. dub 2021

@vladenkamaminka byla sem po 6nedeli a všechno ok a na prevenci mám jít až za rok . Ms sem jeste nemela od porodu jen to spineni nepravidelný.

vladenkamaminka
12. dub 2021

Můžou to být rozhašené hormony, raději si fakt zajdi at máš klid... ja se třeba od porodu peru se silnou MS a ovulačními příznaky... v den ovulace mě píchá vajecnik až se ohybam a začnu špinit až do ms. mam ovulaci vždy 10 dní před ms, pak krvácím a mam to taky vlastně většinu dní v měsíci a strašně mi pomohl kontryhelovy čaj. Každopádně ten sem si nasadila až mě viděl dr a řekl mi, že je u mě vše v pořádku, že ty ovulační příznaky jsou proste přirozeně a někdo to tak má... nabídl mi na to jediné antikoncepci, ale já hormony nechtěla, našla jsem právě ten čaj. piju ho měsíc v kuse každý den a mam pak klid na 4-6 měsíců,nespinim mimo cyklus, ovulace neboli, ms není tak silná a dlouhá a je pravidelná. Jak pak začnu zase splnit, tak si ho zas na měsíc nasadím. zajdi k dr a jak ti rekne vse oka, zkus ten kontryhel, nevím jak je to ale u kojících, tak se určitě poptej, pokud bys ho chtěla zkusit.

autor
12. dub 2021

@vladenkamaminka děkuju kouknu a kdyžtak si ho zejtra koupim. Dnes sem volala Dr a objednala me az za mesic, ale to snad už počká. Po prvnim porodu sem tohle neměla to se mi všechno vrátilo hned do normalu a vždycky sem mela cyklus pravidelnej. Teď to je jak na houpačce a dva dny dobrý a pak zas špinění. nekdy krev a pak srazeniny.

alik20
14. dub 2021

Mela jsem to taky pomohla az antikoncepce