Krvácení mimo MS. Nevíte, co to může být?
Ahoj maminky, mám problém, dnes je to 13 dní co krvácím mimo MS, mám bolesti břicha a vystřelujeme mi to až do žaludku, občas se hrozně potím, včera jsem i zvracela, nevíte co to muže byt? Na gynekologii se dnes chystám, tak snad mě vezme když pořad krvacím..( to krvácení je silné)
@neznama09 ahoj sleduju tuhle diskuzi chvilku - můžeš jít na pohotovost? K jinému lékaři? ASAP? ty si do háje nemáš "říkat" o zákrok , pokud te lékař dobře diagnostikuje, vi co dělat. To je hrozný, takovýhle přístup. Držím všechny palce co mám ať se to co nejdřív vyřeší a narazíš na někoho skutečně kompetentniho kdo ti bude umět pomoct! Odkud jsi? Já jsem našla dobře lékaře přes web znamylekar.cz. . zkus mrknout na gynekology a třeba pár obvolat. Myslím na tebe!!! 🌷
Tak dnes jsem donesla poslední prášek antikoncepce, takže teď dostanu menstruaci no příští týden začnu brát zase antikoncepci a jsem zvědavá jestli se mi to už konečně srovná, jelikož ráno jsem opět hooodně krvácela 🤦♀️
@neznama09 promin tvuj gynekolog je dement..okamzite ho zmen...a myslim ze ti tady holky radi dobre vcetne meeeo kamzite nekde do nemocnicea nechat si vzit cytologii a stery na kultivci + test na chlamydie!!!! procx uz jsi o tomto nikde nerekla???? na co čekas..a co chces nechat vyskrabavat kdyz mas nizkou sliznici?? bez okamzite nekde kde zacne tvuj stav nekdo zodpovedne resit a ktomu dementovi co si rika gynekolog uz nikdy nechod
Jenže já jako teď dostanu svojí menstruaci, takže mám prý počkat do příštího týdne a pak by se to mělo prý srovnat 🤦♀️
No popravdě už se i celkem bojím se co mi je, ale dnes jdu ke své doktorce zda by mě poslala na sono, tak jsem zase zvědavá co se dozvím
Tak doktora řekla že mám počkat ještě do příštího týdne, ale že by byl lepší ten výškrab
Ahoj.. tak já pořad krvacim, od čtvrtka opět silně, teď mám jako svojí MS, ale i tak se mi to nelíbí, prý mám počkat do čtvrtka, jenže ve čtvrtek už to bude přesně měsíc co krvácím, tak nevím zda běžet do nemocnice a nebo čekat 🤦♀️
Myslim,ze bych obetovala cas a jela na gynekologii do Varů na ambulanci v nemocnici...
@zizulka2008 No asi už to zkusím
Ahoj, tak naštěstí už od úterý nekrvácím 🙏 Ale pořad váhám zda jít do nemocnice na ten výškrab a nebo to nechat být

@neznama09 a on ma jeste licenci???