icon

Krvácení mimo MS. Nevíte, co to může být?

neznama09
19. lis 2019

Ahoj maminky, mám problém, dnes je to 13 dní co krvácím mimo MS, mám bolesti břicha a vystřelujeme mi to až do žaludku, občas se hrozně potím, včera jsem i zvracela, nevíte co to muže byt? Na gynekologii se dnes chystám, tak snad mě vezme když pořad krvacím..( to krvácení je silné)

Strana
z2
caverina
26. lis 2019

@neznama09 a on ma jeste licenci???

neznama09
autor
26. lis 2019

@caverina No má 🤦‍♀️ Ještě mu říkám že antikoncepci mám do ledna a přijde mi zprava že si mám vybrat antikoncepci 🤦‍♀️

caverina
26. lis 2019

@neznama09 sla bych okamzite k jinemu lekari...

neznama09
autor
26. lis 2019

@caverina Jojo taky že jdu,prosímtě teď čtu že výškrab se dela jen když žena potratí, mě to připadá jak kdybych jako potratila nebo co

caverina
26. lis 2019

@neznama09 Tak to nevim,ale zda se mi to jako hloupost...taky jsem pred rokem porad krvacela...nasli mi polyp na deloze...udelali mi hysteroskopii a zatoven i vyskrab,protoze jsem v deloze mela nahromadenou krev..

neznama09
autor
26. lis 2019

@caverina ježiš 🤦‍♀️ Já to chci už mít vše za sebou, prosimte a když si řeknu o ten výškrab sama udělají mi ho?

odula
26. lis 2019

@neznama09 ahoj sleduju tuhle diskuzi chvilku - můžeš jít na pohotovost? K jinému lékaři? ASAP? ty si do háje nemáš "říkat" o zákrok , pokud te lékař dobře diagnostikuje, vi co dělat. To je hrozný, takovýhle přístup. Držím všechny palce co mám ať se to co nejdřív vyřeší a narazíš na někoho skutečně kompetentniho kdo ti bude umět pomoct! Odkud jsi? Já jsem našla dobře lékaře přes web znamylekar.cz. . zkus mrknout na gynekology a třeba pár obvolat. Myslím na tebe!!! 🌷

neznama09
autor
26. lis 2019

@odula Ahoj, Karlovarský kraj, jinak moc děkuji ❤️

odula
26. lis 2019

@neznama09 jsem původem z Varů!! 🙂 Chodila jsem k Nesybovi. Znáš ho ?

neznama09
autor
26. lis 2019

@odula Nene toho vůbec neznám, já spadám pod Mariánské Lázně a jako jak je Teplá😊

neznama09
autor
27. lis 2019

Tak dnes jsem donesla poslední prášek antikoncepce, takže teď dostanu menstruaci no příští týden začnu brát zase antikoncepci a jsem zvědavá jestli se mi to už konečně srovná, jelikož ráno jsem opět hooodně krvácela 🤦‍♀️

europa00
27. lis 2019

@neznama09 promin tvuj gynekolog je dement..okamzite ho zmen...a myslim ze ti tady holky radi dobre vcetne meeeo kamzite nekde do nemocnicea nechat si vzit cytologii a stery na kultivci + test na chlamydie!!!! procx uz jsi o tomto nikde nerekla???? na co čekas..a co chces nechat vyskrabavat kdyz mas nizkou sliznici?? bez okamzite nekde kde zacne tvuj stav nekdo zodpovedne resit a ktomu dementovi co si rika gynekolog uz nikdy nechod

neznama09
autor
27. lis 2019

@europa00 Je vážně hrozny.. děkuji zajdu hned jinam

neznama09
autor
27. lis 2019

Jenže já jako teď dostanu svojí menstruaci, takže mám prý počkat do příštího týdne a pak by se to mělo prý srovnat 🤦‍♀️

neznama09
autor
27. lis 2019

No popravdě už se i celkem bojím se co mi je, ale dnes jdu ke své doktorce zda by mě poslala na sono, tak jsem zase zvědavá co se dozvím

neznama09
autor
27. lis 2019

Tak doktora řekla že mám počkat ještě do příštího týdne, ale že by byl lepší ten výškrab

caverina
27. lis 2019

@neznama09 tak aspon,ze nekdo ma rozum...

neznama09
autor
1. pro 2019

Ahoj.. tak já pořad krvacim, od čtvrtka opět silně, teď mám jako svojí MS, ale i tak se mi to nelíbí, prý mám počkat do čtvrtka, jenže ve čtvrtek už to bude přesně měsíc co krvácím, tak nevím zda běžet do nemocnice a nebo čekat 🤦‍♀️

zizulka2008
1. pro 2019

Myslim,ze bych obetovala cas a jela na gynekologii do Varů na ambulanci v nemocnici...

neznama09
autor
1. pro 2019

@zizulka2008 No asi už to zkusím

neznama09
autor
5. pro 2019

Ahoj, tak naštěstí už od úterý nekrvácím 🙏 Ale pořad váhám zda jít do nemocnice na ten výškrab a nebo to nechat být

caverina
5. pro 2019

@neznama09 tak ono by to hlavne chtelo noveho doktora,aby to zhodnotil co a jak...

neznama09
autor
5. pro 2019

@caverina K novému jdu 12 příští týden

caverina
5. pro 2019

@neznama09 tak uvidis co ti rekne on🙂

Strana
z2