Krvácení po sexu, máte zkušenost?

melismeg
30. pro 2016

Ahoj všichni 🙂 prodělala jsem chlamydie a minulý týden na ně dobrala antibiotika. Na kontrolní testy mám jít příští týden. Měla jsem však s partnerem sex s kondomem a poté opět krvácela. Dost mě to znepokojilo, jelikož mám strach zda léčba byla úspěšná..
Máte některá zkušenost?
Děkuji a přeji hezký den 🙂

evulinkab
30. pro 2016

@melismeg Já prodelala to stejné, mela jsem teda kvuli chlamydiím dost velký zánet delohy a vaječníků...a v podstate mi bylo řečeno, že i po přelečení bych nemela mit alespon tri mesice styk...Nevim duvod, ale jak jsem psala...mela jsem težký zánet...tak možná proto...Pokud jste ale nemela zánet zpusobneý chlamydiemi, tak ak si nemyslim, že by krvácení byl priznak chlamydií

dandaa
Autor odpověď smazal
Zobraz
melismeg
autor
30. pro 2016

Antibiotika jsem brala 7 dni , partner zatim ceka na výsledky zda je ma taky .
A ten zánět dělohy se zjistil hned pri diagnostice chalmydii nebo jak ?

dandaa
Autor odpověď smazal
Zobraz
evulinkab
30. pro 2016

@melismeg Nene, já nevedela, že mám nejaké chlamydie...proste jsem dostala zánet, velké bolesti podbrisku, krvácení, nemohla jsem pomalu ani sedet, chodit...tak mi diagnostikovali zánet, udelali ster a zjistili, že mám chlamydie, které ho vyvolali....Brala jsem atb tri týdny...Každopádne pokud krvácís po styku, tak bych radeji nesexovala pockala na kontrolní ster

melismeg
autor
30. pro 2016

Děkuji za odpovědi 🙂
V úterý jdu na kontroli stery . Mam i bolesti bricha , takze si myslim , ze nejsem dolecena . Tak me napada , jestli mi da lékařka dalsi léčbu ihned a nebo se bude čekat na výsledky , které trvají tyden a tudíž bych byla 14 dni zbytečne bez léčby

andrea2016
30. pro 2016

Holky a vite nektera, kde jste k nim prisly? Mam uplne ty same priznaky jako Vy. Jsem ale 3 mesice po porodu, riz. tehu, byla jsem strasne hlidana, myslim ze by se na ty potvory prislo...

dandaa
Autor odpověď smazal
Zobraz
andelka
31. pro 2016

Holky,napadá vás ještě jiný důvod krvácení? Trápí mě to už tak rok,u Dr jsem byla v létě,test na chlamydie mi udělal bez řečí a byl negativní. Jdu k němu v lednu jestli se nepřijde na důvod, protože problém přetrvává. Zkusila jsem i vysadit antikoncepci jestli to není tím,ale nic. Nález na čípku taky vždy v pořádku,chodím pravidelně.

evulinkab
31. pro 2016

@andrea2016 já treba vubec nevim, kde jsem k nim prisla.Mela jsem dlouho jednoho partnera, predtim taky...Mezitim jsem byla tehotná...

evulinkab
31. pro 2016

@andelka těžko rict, ale vetsinou krvácení po sexu znaci "problém" s čipkem...nemužeš tam mit nejaký dlouhodobejsi zánet-zpusobený necim jiným než chlamydiemi...?Delal ti stery na kultivaci?Nebo mužeš mit treba jen cevky slabší...ale to by ti mel vsechno zjistit gynekolog

sisstin
31. pro 2016

@andelka ja to mela obcas a byly to zmeny na cipku, jak pise

andelka
31. pro 2016

@evulinkab na cytologii chodím preventivně pravidelně tak jak se má a vždy všechno v pořádku,tak proto mi hned dělal i ten test na chlamydie.
Právě že nechápu v čem to je,mám stejného partnera tři roky a trápí mě to poslední cca rok,z toho poslední půlrok je to skoro pokaždé. Snad se v lednu na něco přijde,bude se zas brát vzorek a i ultz by měl dělat. Beru i Ascorutin,kdyby to byly ty cévky. Těhotná jsem byla 2x a nikdy jsem žádné problémy neměla.

melismeg
autor
31. pro 2016

Holky a vy , které mate s chlamydiemi zkušenost .. zabrala vám lecba hned na poprvé ? Nevrátily se vám mrsky po case znovu ?

sisstin
31. pro 2016

@andelka ja mela nejakej zanet, dostala jsem Macmiror, pak jsem byla tehu, jednou ve 12tt jsem spinila a od ty doby nic. Predtim skoro rok v kuse nepravidelne.

andelka
31. pro 2016

@sisstin no jsem zvědavá zda se na něco přijde, protože mě to dost štve. Jeden sex a pak klidně 3 dny slabě krvácím, špiním než to přejde. Jinak mě nic nebolí ani nic. Nestává se to ve všech případech, ale poslední dobou tak v 80%. Dřív tak 2x za rok? A to fakt na preventivku chodím poctivě roky a test na chlamydie mám za sebou.

sisstin
31. pro 2016

@andelka ja to taky mela snad rok a hlidana jsem byla. Jednou dr jen, ze to mam prekrveny a pak nakej zanet a v tom tehu mi to zmizelo samo nejak... taky me to nikak nebolelo ani nic...

dandaa
31. pro 2016

@andelka test jen na ne nebo i na jiné pohlavní choroby?Ono je potřeba nechat vyšetřit i partnera.Nebo změnit lékaře když nevi co s tím.

andelka
31. pro 2016

@sisstin kéž by se to nějak spravilo. Nemyslím teda těhotenstvím,to není zatím na pořadu dne i když HA neberu . Je to strašně protivné,člověk pak jen trne co bude.

andelka
31. pro 2016

@dandaa Jen vyloženě na ně. Partner na testech kde čeho byl na začátku vztahu,resp.tesne před ním,měl zdravotní problémy a testovali ho na všechno možné.
Změna lékaře zatím nevypadá,kdoví jestli bych si pomohla,tady jsem spokojená zatím. Příští týden se chci objednat tak uvidím.