Léčba gynekologického zánětu bez úspěchu. Máte zkušenost?
Ahoj holky,už jsem celkem zoufalá,tak se jdu poradit. Začalo to v půlce dubna kdy jsem ještě normálně Ms dostala. Poté se mi rozjel nějaký zánět. Pálení, svědění. Koupila jsem si v lékárně 3 tablety. Poté žádná úleva. Šla jsem na gyndu kde mi doktorka napsala macmiror. Zase žádná úleva šla jsem tam znovu to už mi udělala stěry. Ms nepřišla. Volala mi, že mám zánět a pošle mi léky. Polygynax a celková antibiotika. Předminulou neděli jsem antibiotika dobrala, polygynax v úterý. Pořád to ale není ono 😔 teď to zase svědí, pálí když jsem dnes volala sestřičce tak mi řekla, že se mám mazat, brát probiotika (ty beru) menstruace která nepřišla opět (prý je to tou léčbou) nevím no dva cykly už mi vynechali a mám se mazat 🥺😔 zítra hold zase zavolám, že chci vyšetřit. Máte zkušenost, že by taková velká léčba nezabrala? Už je to dlouhou a otravuje mě to
Ta nechodící ms, může to být kvůli zánětu, také to může být z jiného důvodu a akorát se to zrovna sešly náhodně dva nesouvisející problémy. Můžeš mít např. hormonální nerovnováhu. Někdy to trvá, než to zabere.
@levandule_k Děkuji. Jsem objednaná na zítra tak doufám, že se něco vyřeší 🙏
@levandule_k Děkuji. Jsem objednaná na zítra tak doufám, že se něco vyřeší 🙏
@anonym_autor Ono to někdy trvá déle než zabere léčba.
@anonym_autor Ono to někdy trvá déle než zabere léčba.
@levandule_k já si právě připadám jak blázen, prostě to není pořád ono. Tak snad máš pravdu a chce to čas
@levandule_k já si právě připadám jak blázen, prostě to není pořád ono. Tak snad máš pravdu a chce to čas
@anonym_autor pak napiš, jak jsi dopadla.
Ahojky,tak mi udělala znovu stěry a vzala mi krev na HCG. Ale minule bylo v pořádku 🙏 tak uvidíme až budou příští týden výsledky stěru

Ta nechodící ms, může to být kvůli zánětu, také to může být z jiného důvodu a akorát se to zrovna sešly náhodně dva nesouvisející problémy. Můžeš mít např. hormonální nerovnováhu. Někdy to trvá, než to zabere.