Krvácení při sexu. Máte zkušenosti?

nikolaa123
1. led 2023

Dobrý večer,
Prosím o radu, cca měsíc zpět jsme spolu s přítelem měli sex já po sexu neboli spíš při sexu začala krvácet krev jasná žádná spoust.. ale bylo ji dost pak jsem ještě pár dní spinila.. Zavolala jsem na gynekologi a hned se objednala po kontrole mi paní doktorka řekla že je vše v pořádku že tam nic nevidí že zánět žádný, 🙏🏻 no prostě nic 🤷🏻‍♀️ jen že mám zvětšenou sliznici ale že vidí cca za týden MS že to je kvůli tomu.. MS dorazila jak měla vše v pořádku jenže po skončení MS jsme spolu měli sex opět krev.. Další sex nic a pak už jen trochu ... Šla jsem znova k doktorce řekla že nic tam není že mám zvětšenou sliznici a až naberu zpět antikoncepci že to bude lepší.. Dnes jsme spolu měli sex a opět jsem začala při sexu krvácet ale už celkem dost jasná krev při sexu a ani po sexu mě nic nebolí jen pak začnu spinit... Žádný výtoky nic nemám.. Beru antikoncepci těhotná nejsem. Ani nemocná. . Máte prosím někdo zkušenost?
Samozřejmě budu opět volal doktorce..

veru181
2. led 2023

Mně se to dělo kvůli zvětšeným žilám v této oblasti. Doktorka doporučovala konizaci (mezitím jsem ale otěhotněla a paradoxně to v té době přešlo, takže to zatím neřeším).

andelka
2. led 2023

Mám. Nic se nedaří zjistit už několik let. Je to lepší,když beru HA. Pouze v těhotenství a v době kdy po porodu nemám cyklus mívám klid.

sudylichozrout
2. led 2023

Nabírala ti gynekoložka cytologii? Krvácení po sexu může být i příznakem problémů s děložním čípkem.

sylvka
2. led 2023

U mě toto dělala vysokohormonalni ant.dr.mi ji vyměnila a byli to ok

nikolaa123
autor
2. led 2023

@sudylichozrout Ano při poslední kontrole mi nabrala citilogii a vše mám v pořádku.. 🙏🏻 Konozaci děložního čípku jsem prodělala už bohužel dvakrát před dvěma lety...

nikolaa123
autor
2. led 2023

@sylvka Já beru berallu a ta je v pohodě... Nikdy se mi to pravé nestalo.. A doktorka mě vezme až příští týden má teď dovolenou

monikacs
3. led 2023

@nikolaa123 mám to skoro pokaždé, kvůli sliznici, která mi nedorusta jak by měla.

miryp
3. led 2023

Co zkusit kontrolu u jiného gynekologa? První gynekoložka mi s tímto neuměla pomoct, resp. mi tvrdila, že si musím zvyknout, že se to někdy stává a jiný gynekolog hned při první kontrole přišel s vysvětlením - v jednom místě jsem měla prorostlou sliznici, objednal mě na ambulantní zákrok, kdy mi tu sliznici "upálil" elektřinou a měla jsem konečně pokoj. Využila bych toho, že má MUDr. dovolenou a šla třeba do nemocniční ambulance.

ada22
3. led 2023

V nemocnici z tebe asi nebudou nadšený, když to není akutní, ale zkusila bych si domluvit jako samoplátce konzultaci u jiného lékaře.

andelka
3. led 2023

@miryp já už jsem to řešila se třemi lékaři a nikdo na nic nepřišel. Všechna vyšetření v pořádku. I přeléčení antibiotiky, cytologie vždy ok, děloha ok, čípek ok..Snad jen že mám myom. Ale ten by to prý dělat neměl. A na odstranění je malý.

jitushb
3. led 2023

Já to zažívala s bývalým přítelem a mohli za to chlamydie. Doporučuji si udělat test 👍

nikolaa123
autor
3. led 2023

@miryp Taky už mě to napadlo... Uvidím co poví v pondělí pokud se k tomu nevyjádří a řekne že to zas nic není.. Zajedu na pohotovost.. Moc děkuju, 🙏🏻❤️

nikolaa123
autor
3. led 2023

@jitushb To je naštěstí v pořádku darovala jsem nedávno krev a všechny testy ok 🙏🏻

kajajaf
4. led 2023

Resim neco podobneho. Akorat, ze po sexu niv a zacnu spinit treba druhy den, jasna krev, vetsinou staci 2, 3 intimky na den. Mam to treba 3 dny a konec. Nebo nekdy zacnu i z niceho nic. Mam tedy nehormonalni telisko. Dr. na gynde mi rekl, ze to mam dole proste krehke a ze me asi drazdi ty stetinky z teliska a ze se s tim nic delat neda. Cytologie pry ok, ale pri odberu mi to zase zakrvacelo, to si doktork vsimnul. Neni to prijemne, vubec, ale nevim, co s tim.

nikolaa123
autor
4. led 2023

@kajajaf Já si stojím za tím že pokud nikdy před tím problémy nebyly... Tak není úplně v pohodě že se krvácí po sexu nebo při sexu... Dám ti vědět co mi řekne v pondělí.. Třeba ti to nějak pomůže z řešením u lékaře.

kajajaf
4. led 2023

@nikolaa123 Diky. Ja nikdy tyto problemy nemela. Ani po detech. Prislo to az s tim, ac poprve asi rok po zavedeni. Taky ovsem mohl neco sehrat covid, ktery jsem od te doby mela asi 3x.

andelka
4. led 2023

@kajajaf já jsem též krvácela i když žádný sex nebyl. Ale po skoro vždycky. Tělísko nemám. A měla jsem to už před covidem.