icon

Krvavé kusy hlenu a bolesti. Je to menstruace?

natty29
18. říj 2021

Holky potřebovala bych poradit já jsem už rok a půl od porodu nikdy jsem nekojila, a co se týče po šestinedělí jsem byla u doktora a měla jsem všechno v pořádku pak druhý den jsem dostala měsíčky které trvali 11 dní pak až po 28dnech jsem to znovu dostala a měla jsem to 6 dní. A minuli měsíc 7.9 jsem to dostala a právě už nevím kdy mi to skončilo... A od té doby jsem to nedostala.7.10 jsem měla zpoždění 3 a stále čekám a předevčírem mi začali bolesti v podbřišku kdybych to měla dostat stále nic a dnes 18.10 ze mě jdou krvavé kusy a bolesti v podbřišku
Může to být už ta menstruace?
A těhotensky test jsem si dělala 10.10 a ❌ negativ ( nejsem těhotná)

palja
•
18. říj 2021

@natty29 já jsem měla krvavé kusy při ms když jsem byla nejplodnejsi (byla dost vysoká sliznice a s ms pak odešla). Po porodu se to tělo musí srovnat, takže nepravidelná a jiná ms je normální. Já jsem třeba ms dostala až 19 měsíců po porodu.

zrzeckas
•
18. říj 2021

Prvni MS byly hrozne silne i s kusy a jednou jsem si rikala, ze esik to tak bude stale, tak potes koste 😒 ale nakonec se to ustalilo.... Segra pry ani nikam nemohla, ze muzu byt rada, ze muzu mezi lidi.... Vse ma svuj cas

95newmommy2020
•
18. říj 2021

Já mám třeba MS, která má podobu, že ze mě jdou krvavý slizký kusy. Je to krev s cervikalnim hlenem. Vypadá to docela děsivé, ale je to normální. Jsem 20 měsíců po porodu a ta MS je furt taková divná a nepředvídatelná. To tělo se zbláznilo.

natty29
autor
•
18. říj 2021

@palja a mám jít doktorovi a nebo to nechat tak

palja
•
18. říj 2021

@natty29 já bych počkala, pokud takhle moc nekrvacis třeba 14 dní vkuse, to bys pak mohla být chudokrevna z toho silného krvácení. Já jsem takhle silnou ms s kusy sliznice měla asi 7 let a vždy to trvalo 9 dní.

natty29
autor
•
19. říj 2021

@palja tak dnes jsem to uz dostala... Lepší je radši na to počkat