Kvasinky - léčím Clotrimazolem a Candibene, ale zhoršilo se to
Ahojte, od minulé středy se mě drží kvasinky tak jsem si koupila zaváděcí tablety Candibene 200mg(3 tablety) a clotrimazol mast. Včera večer se to zdalo už v pohode a myslela jsem ze je vyřešeno.. avšak dnes ráno to bylo horsi než před těmi 3 dny.. zřejmě to nezabralo tak se chci zeptat zda si mužů jít koupit jiné tablety, když jsem před tím měla ty candibene a zavádět je? Díky moc🙂
@g_m ten ted dr pisou az v dobe,kdy jsou ve trech sterech kvasinky prokazany,kvuli pojistovne...ale kozni to napise bez problemu,aspon ta moje
A jeste jsou pry dobre laktobacily do pochvy,uz ke mam koupene,ale zatim nevyzkousene
A nevite náhodou jak je to s koupání v bazéne? Mame bazén napul chlorovany napůl mořská voda. 7ph. Nemám v plánu jít ještě teď i když to vypadá, že pomoci rosalginu a laktobacilu jsou mršiny vyhnány. Někdo doporučuje tampon, ale pomáhá to?
@pucmelinka Aha, tak to jsem netušila. Já si o něj řekla u své dr, ale už je to pár let zpátky a od té doby mám pokoj, takže nevím. V Anglii to samé vyrábí Canesten a jde to normálně koupit v drogérce, ale u nás to bohužel není vůbec na trhu...
Jj,pred lety to slo v pohode,ted uz ne ale jde to pres kozni,kdyz je to nutny...
@eliska123456789 ja asi tri dny po lecbe pouzila koupaci a v pohode...taky v domacim bazenu,pro jistotu
@pucmelinka děkuji moc🙂

Já si Macmiron brala ještě den před porodem