Mám odpor k sexu při kojení
Dámy musim se priznat ze jsem uuuplne frigidni a muj dotaz zni.... mate nektera zkušenost s nejakymi leky na podporu chuti k sexu? Nemyslim takove ty jednorazove "afrodiziaka" co se daji koupit v sex shopu ale myslim nejaky lek nebo bylinku ktera pomuze navratit libido? Nebo to mam radeji konzultovat s lekarem? Jo..stale kojim 🤦♀️🤷♀️ Diky za odpovedi
@nikitka2323 proč si to myslíš? Jinak ono je to hodně o tom, kolik sexu tělo má. Čím víc má, tím víc chce. Když nemá nic, po čase nechce nic.... Ale velkou roli v tom může hrát to kojení. Hormony umí hodně věcí.... Bohužel.
Při kojení máš v těle hormonální koktejl, který funguje na tělo tak, že chuť k sexu potlačuje. Na někoho to působí víc, na někoho míň. Pokud to před dítětem nebylo, je velká šance, že se to po odstavu srovná. Prý pomáhá kotvičník.
@nikitka2323 kojeni bylo pro me totalni zabijec chuti. Cyklus jsem dostala az ve 2 letech syna a i pres kojeni se to lepsilo. Hned jsem otehotnela, ale nevyslo to. Po odstaveni se libido vratilo do normalu. Opet jsem otehotnela a ted mam par tydnu do porodu. Obavam se, ze s kojenim se vratim opet do faze naprosto bez chuti :(. Na nekoho to nepusobi, ale kazda jsme jina.
Jsem dva roky po druhém porodu, stále bez cyklu, stále kojím... Sex? to jako k čemu? ... jestli jednou za měsíc, tak je to hodně a to ještě vzásadě proto, aby "manžel nebyl chudák".
Plánuju nasadit kontryhelový čaj, třeba se zlepší i ta chuť na sex, ale počítám, že ne dřív, než naskočí cyklus. ... Minule čaj pomohl srovnat cyklus a pak se chuť vrátila - ale fakt až s cyklem.
nejsi frigidní. Podle mě na to jenom nemáš chut. nezkoušela jsi nějaké přírodní afrodiziaka?

@nikitka2323 bohužel nemám..ale proč myslíš že jsi frigidni! Jak dlouho jsi po porodu?