icon

Mám odpor k sexu při kojení

nikitka2323
21. dub 2021

Dámy musim se priznat ze jsem uuuplne frigidni a muj dotaz zni.... mate nektera zkušenost s nejakymi leky na podporu chuti k sexu? Nemyslim takove ty jednorazove "afrodiziaka" co se daji koupit v sex shopu ale myslim nejaky lek nebo bylinku ktera pomuze navratit libido? Nebo to mam radeji konzultovat s lekarem? Jo..stale kojim 🤦‍♀️🤷‍♀️ Diky za odpovedi

janinasm
21. dub 2021

@nikitka2323 bohužel nemám..ale proč myslíš že jsi frigidni! Jak dlouho jsi po porodu?

blondynka400
21. dub 2021

@nikitka2323 proč si to myslíš? Jinak ono je to hodně o tom, kolik sexu tělo má. Čím víc má, tím víc chce. Když nemá nic, po čase nechce nic.... Ale velkou roli v tom může hrát to kojení. Hormony umí hodně věcí.... Bohužel.

malenka3
22. dub 2021

Při kojení máš v těle hormonální koktejl, který funguje na tělo tak, že chuť k sexu potlačuje. Na někoho to působí víc, na někoho míň. Pokud to před dítětem nebylo, je velká šance, že se to po odstavu srovná. Prý pomáhá kotvičník.

leniczka23
22. dub 2021

Kotvičník je super, ale při kojení se nesmí no.

bezinka22
22. dub 2021

@nikitka2323 kojeni bylo pro me totalni zabijec chuti. Cyklus jsem dostala az ve 2 letech syna a i pres kojeni se to lepsilo. Hned jsem otehotnela, ale nevyslo to. Po odstaveni se libido vratilo do normalu. Opet jsem otehotnela a ted mam par tydnu do porodu. Obavam se, ze s kojenim se vratim opet do faze naprosto bez chuti :(. Na nekoho to nepusobi, ale kazda jsme jina.

cilkat
22. dub 2021

Jsem dva roky po druhém porodu, stále bez cyklu, stále kojím... Sex? to jako k čemu? ... jestli jednou za měsíc, tak je to hodně a to ještě vzásadě proto, aby "manžel nebyl chudák".
Plánuju nasadit kontryhelový čaj, třeba se zlepší i ta chuť na sex, ale počítám, že ne dřív, než naskočí cyklus. ... Minule čaj pomohl srovnat cyklus a pak se chuť vrátila - ale fakt až s cyklem.

herbinaaa
27. dub 2021

nejsi frigidní. Podle mě na to jenom nemáš chut. nezkoušela jsi nějaké přírodní afrodiziaka?