icon

Menses dvakrát za sebou

celeste97
14. čer 2019

Dobrý den, chci se zeptat jestli máte zkušenost. Beru antikoncepci, normálně sem dostala ms 30.5-2.6
Jenze po týdnu 9.6 sem ji dostala zas. Už to trvá skoro týden, je trochu slabší ale neustava. Děkuji A rady.

lery92
14. čer 2019

@celeste97 pokud si 9.6 už normálně brala tabletky , může se jednat o krvceni ze spádu , které je zapříčiněné buď chybou v užití HAK a nebo jako kdysi v mém případě (po 9 letech užívání HAK ) o hormonální nerovnováhu .Rozhodně bych to probrala s gynekologem .Já sem tehdy šla na UTZ a zjistili mi , že mám děsně vysokou sliznici , už si přesně nepamatuju ten postup , ale vím , že jsem se ,,vylila " , skončila na pohotovosti a myslím že jsem brala Norethisteton pro úpravu ,, pseudocyklu " , též u mě bylo poté nutné zvážit změnu HAK .Nechci děsit může se prostě jednat o neškodný zakrvaceni , na druhou stranu bez konzultace s lékařem ti asi víc poradit nemohu .

lery92
14. čer 2019

Jo ještě chci dodat že jsem tehdy dostala strašně vynadano a vyhrožovali mi hystetoskopii když to Norethisteton nezastaví

dura175
14. čer 2019

@celeste97 Určitě běž k lékaři. Měla jsem mimomenstruační krvácení, týden po skončení předchozí menstruace a taky to trvalo skoro týden. Příčinou byla prasklá cysta na vaječníku a nedostatečně odloučená sliznice. Dostala jsem Norethisteron, který krvácení zastavil a pak při další menstruaci všechno odešlo.