Menses po porodu. Poradíte, prosím?

lucifux
17. lis 2019

Holky, už jsem jednu diskuzi na toto téma zakládala cca 5 dní zpátky. Mám svou druhou MS po druhém porodu. První byla 6 měsíců po porodu, byla i tak jako jsem jí měla před těhotenstvím 3 dny a dost, bez bolestí. Ale dnes už mám MS 11tý den. A žádné známky, že by chtěla zkončit. Dokonce mě asi 6 dní opravdu bolelo bříško a záda. Stále kojím. Minulý týden v pondělí jsem volala dr. a prý je to u kojení běžnÿ. Ale četla jsem spoustu článků a web. stránek a všude píšou, že by žena neměla krvácet déle jak 7 dní... Co teď??? Nejraději bych zítra znovu volala dr. ale nechci být za hysterku, co na sobě kontroluje každý pupínek a hledá problém, tam kde není.

verjanja
17. lis 2019

objednala bych se na gyndu. Raději budu za hysterku než nešťastná, že jsem něco zanedbala

prezdivka
17. lis 2019

Stejně jako příspěvek výše. Objednat se na gyndu.

martaskaaa
17. lis 2019

Jak už jsem ti psala minule, podle mě to je kvůli kojení, po porodu mám ms vždycky 9dni a kojim stále už přes rok. A to jí máš pořád silnou nebo jen trochu? Tělo se prostě čistí. Ale pro tvůj klid si klidně můžeš k Dr zavolat a zeptat se, jestli to může trvat takhle dlouho.

lucifux
autor
17. lis 2019

@martaskaaa silnější než tomu bylo třeba před třemi, nebo čtyřmi dny.

martaskaaa
17. lis 2019

@lucifux tak to je divné, když zase zesílila. Zítra si zavolej, za zeptání nic nedáš. Ještě mě napadlo, že jsi třeba mohla mít nějakou cystu, která praskla při ms, a proto hodně krvacis. Teď mám taky malou cystu, Dr mi říkal, že většinou pak praskne a odejde při ms.