Menstruace se nedostavila ani po vyvolavacce

nikola1604
23. čer 2019

Dobry den, 2 mesice jsem to ted nedostala, menstruacni bolesti ale mam, ikdyz ms nikde. tt negativni, navstivila jsem gynekologa, ktery prohlasil ze vse je v normalu, na ultrazvuku nic, projistotu me poslal i na krev, taky negativni. Nasledujici den jsem se dostavila na vyvolavajici injekci, sestricka mi rekla ze do 14 dnu to dostanu, je to uz 11 den a furt nic.. mel nekdo neco podobnyho? Hrozne me zajima jaky muze byt problem a co se bude dit dal :D aby do me nepichali jednu injekci za druhou. Predem dekuji , za kazdou radu, odpoved.

lixicek
23. čer 2019

Dobrý den, také se mi teď stalo a doktor mi řekl že do 3 týdnu se dostaví menstruace a dostavila se přesně po 14 dnech 😉 tak ještě vydržte.

zrzeckas
23. čer 2019

Kamaradka to taky tak mela, ms se po vyvolani nedostavila, tak sla jeste na jednu a to uz se ms dostavila

hermij
26. čer 2019

Nic se neděje, prostě vyčkávej. Pokud nedozrály folikuly s vajíčkem, které by měly prasknout, tak menstruace ani přijít nemůže 🙈. Hlavně si nenechávej nic dalšího píchat 🙊. Jsou to silné dávky uměle vyrobených hormonů 😵. Nejde o lék, jen jakési řešení nastalé situace. Pokud Ti MS na 2 měsíce vynechala, tak k tomu má tělo nějaký důvod a vyvolávačka ho nevyřeší, jen uměle vyvolá krvácení. Pokud ještě nedorazilo, tak jsi nespíš bez ovulace, tak řeš, jak podpořit ovulaci - mateří kašička, B komplex a hořčík ve vyšších dávkách. Jak jsi na tom se stresem? Nevysadila js v poslední době hormonálku? Co to horko poslední dobou... taky může mít vliv. Má Tvé tělo dost energie? Hýbeš se dostatečně? Nějaké doprovodné nemoci? Jak jsi na tom se štítnou žlázou, inzulinem, ženskými hormony... dělal se hormonální screening, byla jsi na endokrinologii?
My ženy krvácení k životu nepotřebujeme 💃. Menstruace dorazí vždy až po ovulaci. Pokud se z nějakého důvodu ovulace zpozdí, tak logicky se zpozdí i příchod menstruace. Žádná hrůza. Je v pořádku zajít za lékařem a nechat se zkontrolovat, zda nemáš cystu, zánět apod. Ale vyvolávačka je hodně radikální řešení. Schválně si dohledej příbalový leták a pročti složení a hlavně hrozící rizika, hrůza :( Takže hlavně no stress, nos sebou hyg.pomůcky a dodej tělu energii, bez ní nebude ovulovat ani menstruovat. Ať to dobře dopadne ;)

klllarinka01
4. črc 2019

Ms jsem mela dost nepravidelnou v puberte. To injekce nezabiraly, proste nic. Pak jsem brala asi 7 let HA a to pravidelnost byla. A kdyz jsem chtela otehotnet, vysadila jsem a bala se co zase ude. Ale zacala jsem pravidelne pit malinkovy a kontryhelovy caj a brala.zelene potraviny od GreenWays a najednou dobry. Chodila pravidelne a rok po porodu zase. Takze se to srovnalo.
Kamaradka ta na to musela brat prasky. Injekce nezabraly a kolikrat ani prasky ne. Proste nekdy dostala a nekdy ne a to uz ji tahne na 30 let, ne zadna pubertacka. Teprve az zeleny potraviny pomohly a napravily pravidelnost a udelaly nejaky rezim. Drzim palce at se to srovna 🙂

karolpr
Odpověď byla odstraněná
Zobraz