MS po vyvolávačce (Agolutin) - za jak dlouho vám došla?
Ahoj holky, předevčírem jsem dostala injekci Agolutinu, protože jsem nedostala MS a mám na obou vaječnících cystu (3,5 a 2 cm), která to brzdí. Zajímalo by mě, za jak dlouho vám po injekci přišla MS a jestli další cyklus byl už normální.
mě MS přijde vždy za 7dní. Agolutin mi gynekolog píchá pravidelně, protže jinak MS nepřijde.
12 dní a další cykly byly nepravidelné,ale i tak se nakonec zadařilo přes ovulační testy
A měly jste před MS po Agolutinu PMS? Byla jsem zvyklá, že mě před MS bolela prsa, ale zatím pořád nic, jenom mám extra hodně bílého krémového hlenu.
@janikas85 Jsem z toho právě zmatená. Jsem 2 měsíce po revizi kvůli ZT, první MS přišla normálně, druhá nedošla. Po týdenním zpoždění jsem o víkendu malinko špinila, ale celou dobu to byla hnědá krev, tt negativní. Ve středu jsem šla k doktorovi, na jednom vaječníku mám 3,5cm cystu a na druhém 2 cm. Doktorka říkala, že mám rozhozený cyklus a že je to po potratu běžné, poslala mě na krev na HCG, ta byla negativní a píchla mi vyvolávačku, že by cysty měly prasknout a MS dorazit. Od vyvolávačky mám v kalhotkách více mokro než jsem zvyklá, ale MS zatím nikde. Jsou to sice teprve 4 dny, ale jsem z toho vážně zmatená...
Holky, jak silnou MS jste po vyvolávačce měly? Dneska to vypadá, že konečně dorazila, ale je to hodně slabé a do červeno-hnědé. Je to normální?

Myslim ze u me to trvalo tak 5 dni nez MS dosla. A další uz nedosla protože jsem po tom otehotnela🙂