Ahoj holky chtěla jsem se zeptat vím že už to tady padlo ale nějak jsem nenašla odpověď. Před 5-ti tydnama jsem byla u gynekolozky že mám 14 dní zpoždění MS udělala mi ultrazvuk na něm nic neviděla vzala mi krev a s té zjistily že těhotná nejsem dala mi tedy prášky na vyvolání MS. Po dobrání prášku se MS neobevila a tak jsem o pět o dalších 14 dní navštívila gynekologa na ultrazvuku šel vidět testační vacek 6mm a i přesto mi pichla injekci Agolutinu na vyvolání s tím že když do 14 dní nedostanu MS mám se za ní zastavit. po 4 dnech MS přišla ale slabá. Zajímalo by mě jestli jsem byla těhotná tak zda jsem o to miminko díky té MS nepřišla? Mate někdo podobnou zkušenost?? Dlouho se snažíme o miminko a nějak se nám nedaří a vzhledem k tomu že na ultrazvuku ten vacek byl tak předpokládám že tehu jsem. Doktorka mi k tomu co na tom ultrazvuku viděla nic neřekla jen že to má 6mm. Děkuji za odpověď. 🙂
@jezz1e Takze by ta MS neměla mít na to vliv? Jestli to chápu dobře. Děkuji 🙂
Myslela jsem to tak, že pokud jsi byla těhotná a začala jsi krvácet, nebylo to důsledkem Agolutinu, ale prostě těhotenství zamlklo. Pokud jsi těhotná nebyla a z nějakého důvodu jsi neměla MS sama, pak ti jí Agolutin vyvolal. Jestli jsi krevní test měla negativní, je velmi málo pravděpodobné, že bys byla těhotná a dr. viděla gestační váček, protože hcg lze v krvi najít mnohem dřív než je cokoliv vidět na UTZ. Ten váček byl asi spíš nějaká hormonálně aktivní cysta, která právě bránila rozjetí menstruace.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Agolutin potrat neuzpůsobí, naopak pokud bys byla těhotná, podpoří udržení těhotenství (někdo si ho píchá po umělém oplodnění).