Neobvykle silná menstruace. Máte zkušenost?

evelle
25. zář 2014

V úterý mi nečekaně přišla o týden dřív ms. První den jakoby špinění včera taky a teď ráno docela síla. Tohle se mi ještě nestalo. Předchozí ms byly stejné jako ty předtím, dokonce pravidelné na den i když neberu žádnou antikoncepci. Léky taky ne. Jsem nekuřák, nepiji ale v pátek jsem si musela dát na uklidnění snad po 6 letech panáka. Před 14 dny jsem měla 2dcl burčáku, na ochutnání. Jinak nic. Milování bylo bez ochrany, druhému dítku se nebráníme. Nemocná ani nachlazená nejsem. Nikam jsem necestovala. Mám to řešit s MUDr? Děkuji za odpovědi.

ninive211
25. zář 2014

Mně se taky jednou za čas stalo, že první den MS byla docela řezničina...jednou jedinkrát se mi z té prudké ztráty krve dokonce šíleně zamotala hlava a bylo mi tak blbě, že jsem musela zůstat z práce doma. Ale pokud ti není špatně, nemáš migrény ani silné bolesti, "jen" silnější krvácení, tak bych se neznepokojovala a nelítala hned k Dr., to snad leda, kdyby se tě ta silná MS držela více dní (většinou je to tak den dva a pak dost slábne).

samik2008
25. zář 2014

Že to přišlo dříve může být někdy i psychikou....

novorozenec
24. říj 2014

zdravím chtěla bych se prosim neco zeptat,jestli napr stim ma nekdo zkusenost,jsem po druhym cisaraku,i po sestinedelich jsem mela prvni menstruaci a v pohode ted,jsem mela druhou a bylo to nejaky divny,prasky neberu jeste,zacali mi 13.10 a skoncili az 22.10 ale pak jsem myslela ze je uz konec a dneska jsem zacala spinit,tak nevim jestli je to normalni,jsem u nemocna jestli to muze mit pricinu.dekuji za odpoved

kijokena
Odpověď byla odstraněná
Zobraz