icon

Nepřestávající špinění, čím by to mohlo být?

soniara
4. led 2017

Ahoj holky,
začínám být už docela nervózní. Ještě se mi to, co se děje nestalo. HA neberu cca 4roky. S přítelem se snažíme i miminko.
Ale ... v prosinci přišel menzes normálně 11.12. pak klasika cca 5dní, normálně skončil, ale po cca 5ti dnech špinění. Zašla jsem si ještě v místě trvalého pobytu ke "starému" lékaři, nasadil Norethisteron, ale opět i přes léky špiním, měla jsem dva dny klid a zas je to zpět. Volala jsem na gynekologii, zařizuji si "nového" lékaře, abych nemusela dojíždět. Tam jsem objednaná na 24.1.
Čím myslíte, že by to mohlo být? Občas se k tomu přidají bolesti v podbřišku, do toho beru léky na revma (Salazopyrin, Medrol + léky na tlak Dopegyt) a nejsem zas už nejmladší, že by se prostě už tělo zbláznilo?

soniara
autor
12. led 2017

Holky, nikdo nic?

Mám další dotaz 🙂
Bolí mě poslední dny hlava, prsa, podbřišek, občas špiním (Norethisterou vysazen a menzes nikde) a mám zvýšenou teplotu? Už si přijdu jak hypochondr, ale co by to mohlo být?

linee
12. led 2017

@soniara zavolej zitra na novou gyndu a rekni, ze mas problemy a nebo zajdi ke staremu lekari. Muze se jednat o zanet, cystu, problem se zlutym teliskem, hormonalni vykyvy a nebo neco dalsiho. Muze to byt neco banalniho a nebo neco vaznejsiho, co nepocka do 24. Predevsim, pokud se k tomu pridala teplota do 24. bych necekala.

soniara
autor
12. led 2017

@ linee
Uvidím jak mi bude zítra, rozjela se bolest břicha jako před menzes, tak že by už po tom Norethisteronu?
Ke svému "starému" už nemůžu, mám jej přes celou ČR :(

linee
12. led 2017

@soniara tezko rict, zavisi, jake si mela davkovani. Ale zvlastni je spise ta zvysena teplota. Jak pisi, muze to byt, ze na tebe "leze" nejaka viroza a nemusi to souviset se spinenim a muze to byt nejaky zanet. Prsa, podbrisek i hlava muzou byt indikaci, ze prijde MS. Ma ti prijit ted nekdy? S horeckou a temi priznaky bych jela k dr. i bez objednani, klidne pockej na zitrek.

soniara
autor
13. led 2017

@ linee
Teplota je pryč, ale já mám revma a ta teplota občas bývá.
Břicho je o dost lepší, už tak nebolí, ale jsem nafouklá. V neděli jsem vysadila dle Dr. Norethisteron (1-0-1), měl by přijít menzes a mám i svůj termín, ale zatím jen lehce špiním.

soniara
autor
27. led 2017

@linee
Tak už znám příčinu všech problémů... jsem 6+1 🙂
"Starý" Dr. to nepoznal, nasadil zbytečně Norethisteron.
I přesto všechno špinění neustávalo, ale přestaly křeče a bolesti v podbřišku. 24.1. jsem byla u nového lékaře, vyptal se na vše, nahlásil, že asi budeme mít problém s otěhotněním, vylezla jsem si na "kozu" a uslyšela jsem jen: "Ajéjej" a vzal ultrazvuk a ten potvrdil graviditu, ale museli jsme vyloučit i mimoděložní, našel ještě něco, co se mu nepozdávalo. Ale stále nevíme, zda se mimi udrží, tak ležím a odpočívám.
Špiním už minimálně a bolesti přešly úplně ... Tak si jen moc přeji, aby bylo vše v pořádku. Další kontrolu mám 1.2. ...

linee
27. led 2017

@soniara krásné zpravicky!!!moc držím palce