icon

Neustále se mi vracejí záněty v pochvě, máte zkušenost?

tess15
17. bře 2015

Ahojky mám problém...neustále se mi vracejí záněty v pochvě...už si nevím rady pořád jen nějaké antibiotika co pomůžou na chvili a je to dokola...
Máte někdo zkušenost ? :(

iveet1
17. bře 2015

Ahoj...svého času jsem na to také dost trpěla, prisla jsem si uz jako blbec...pořad u doktorky a pořad dokola...po vysazeni antikoncepce najednou bylo vše pryč a doktorku vidím jednou za rok 🙂

anyanka88
17. bře 2015

Ahojky,kamarádka měla časté záněty v pochvě a přišlo se na to,že má cukrovku.Jakmile začala držet dietu,tak se jí to zlepšilo.Nechci tě strašit,ale nech si pro jistotu u své obvodní doktorky změřit hladinu cukru v krvi.

alisek
17. bře 2015

@tess15 Ahoj, taky jsem s tím bojovala pár let až jsem jednou v pořadu Sama doma slyšela radu od gynekologa..ted nevím jak se jmenoval a doporučil nejen na záněty ale i k běžné očistě po MS bylinné detoxikační tělísko Scarlett. vyzkoušela jsem a od té doby nemám problémy. Ted beru ATB a jelykož likvidují mikrofloru v pochvě tak hned začnu zase s očistou.
http://www.centralnilekarna.cz/scarlett-prirodn...

paulittav
17. bře 2015

@tess15 Ahoj 🙂 Taky jsem na ně jednu dobu trpěla, měla jsem hodně sníženou imunitu, a jak jsem začala brát vitamíny, tak se to mnohem zlepšilo 🙂 A doporučím 9kmenový laktobacily, např. Biopron 🙂 a ještě, ségra hodně používá rosalgin, když se jí něco objeví, udělá si ho a má zase klid 🙂 tak hodně štěstí, ať už tě to netrápí! 🙂

tess15
autor
17. bře 2015

Děkuji ženský 🙂

sannnya
17. bře 2015

první věc je vyléčit přenašeče-partnera, od urologa mám doporučený lázně v hypermanganu a já si dělám výplachy, taky rosalgin, nebo převařená voda a teatree, kontryhel-pít i výplachy.....může to mít hodně příčin i jak tu bylo uvedeno, hodně cukru......já přestala sladit, začala "koupat" partnera, sem tam výplach a mám klid. S předchozím partnerem jsem na to trpěla neustále, ale to mi to tahal zvenku, takže dvouletá nekonečná story léčení.

anni89
16. kvě 2015

Ahoj holky, měla jsem opakované záněty. Vyléčila jsem jeden a za týden začal další. Bylo to strašné.... Pak jsem měla zápal plic a brala jsem Wobenzym. Je drahý. Stojí přes 900,-Kč, ale zabral i na záněty a navíc teď ho propagují i v této souvislosti. Mně to zafungovalo 🙂