Neustále se mi vracejí záněty v pochvě, máte zkušenost?
Ahojky mám problém...neustále se mi vracejí záněty v pochvě...už si nevím rady pořád jen nějaké antibiotika co pomůžou na chvili a je to dokola...
Máte někdo zkušenost ? :(
Ahojky,kamarádka měla časté záněty v pochvě a přišlo se na to,že má cukrovku.Jakmile začala držet dietu,tak se jí to zlepšilo.Nechci tě strašit,ale nech si pro jistotu u své obvodní doktorky změřit hladinu cukru v krvi.
@tess15 Ahoj, taky jsem s tím bojovala pár let až jsem jednou v pořadu Sama doma slyšela radu od gynekologa..ted nevím jak se jmenoval a doporučil nejen na záněty ale i k běžné očistě po MS bylinné detoxikační tělísko Scarlett. vyzkoušela jsem a od té doby nemám problémy. Ted beru ATB a jelykož likvidují mikrofloru v pochvě tak hned začnu zase s očistou.
http://www.centralnilekarna.cz/scarlett-prirodn...
@tess15 Ahoj 🙂 Taky jsem na ně jednu dobu trpěla, měla jsem hodně sníženou imunitu, a jak jsem začala brát vitamíny, tak se to mnohem zlepšilo 🙂 A doporučím 9kmenový laktobacily, např. Biopron 🙂 a ještě, ségra hodně používá rosalgin, když se jí něco objeví, udělá si ho a má zase klid 🙂 tak hodně štěstí, ať už tě to netrápí! 🙂
Děkuji ženský 🙂
první věc je vyléčit přenašeče-partnera, od urologa mám doporučený lázně v hypermanganu a já si dělám výplachy, taky rosalgin, nebo převařená voda a teatree, kontryhel-pít i výplachy.....může to mít hodně příčin i jak tu bylo uvedeno, hodně cukru......já přestala sladit, začala "koupat" partnera, sem tam výplach a mám klid. S předchozím partnerem jsem na to trpěla neustále, ale to mi to tahal zvenku, takže dvouletá nekonečná story léčení.
Ahoj holky, měla jsem opakované záněty. Vyléčila jsem jeden a za týden začal další. Bylo to strašné.... Pak jsem měla zápal plic a brala jsem Wobenzym. Je drahý. Stojí přes 900,-Kč, ale zabral i na záněty a navíc teď ho propagují i v této souvislosti. Mně to zafungovalo 🙂

Ahoj...svého času jsem na to také dost trpěla, prisla jsem si uz jako blbec...pořad u doktorky a pořad dokola...po vysazeni antikoncepce najednou bylo vše pryč a doktorku vidím jednou za rok 🙂