Záněty a otěhotnění. Máte zkušenost?

martinakokyova
18. lis 2019

Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat jestli někdo otěhotněl i přes neustále záněty močaku??? Nemáte někdo zkušenost? Děkuji

mondeska1
18. lis 2019

@martinakokyova ahojky, take mam problémy z močákem. Někdy mám pár měsíců klid a někdy zánět i dvakrát v měsíci. V zaří sem měla zánět a pár dnů na to zjistila ze sem těhotná bohužel to nedopadlo a biochemické těhotenství odešlo to samo. Po pár dnech nastala ovulace a hned druhý den opět zánět no a menstruace zase neproběhla a teď sem na konci 9 tt..

loylii
18. lis 2019

@martinakokyova já trpím na těžší formy, kdy beru ATB. Většinou to mám v létě. Při zánětu jsem otěhotněla a bylo to peklo. Nevěděla jsem, ze se zadarilo a ve velkém jsem polykala ibalgin. Pak už jako těhotná dostala slabé atb, který se můžou v tehu. Vůbec nezabiraly. Plus vše dostupné z lékárny. Bohužel v 8.tt potrat. Po první MS těhotná znovu a to už dopadlo😉 ale mezitím jsem brala velmi silná atb.

ivuska1986
20. lis 2019

@martinakokyova Ahojky, šla jsi po příčině- proč se záněty opakují? Tím bych začala. Mě trápily pět let v kuse. Problém byl v tom, že se střevní bakterie dostávaly tam, kam nemají- močák, pochva apod. Jakmile jsem dala do kupy střeva, mám klid. Podstoupila jsem hydrocolon terapii- výplach střev, nasadila chlorellu a začala zdravěji jíst, otěhotněla jsem hned. Pak po kojení se mi objevily střevní bakterie v pochvě- znovu hydrocolon terapie, úprava stravy a vložky Tiande - jsou i jako prevence zánětu. Mrkněte na jejich stránky

martinakokyova
autor
20. lis 2019

@ivuska1986 a za těch 5 let jste nemohla otěhotnět? Nebo az jak jste se vylečila po 5ti letech?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru