Nosifol - máte zkušenost?
ahoj všem.
chtěla bych se začít snažit o druhé mimi. ale "nefunguji" úplně správně. první dítě se podařilo až po hormonální stimulaci. tomu bych se tentokrát chtěla vyhnout. byl mi doporučen NOSIFOL. máte s tímto novým přípravkem někdo zkušenost?
díky!
tak si mam koupit fertiprona je to ?
mas nejaky blizsi odkaz prosim a v tabletach to neni?
salenas: dnes my ot mam prijit zaim ovu nerpbiha a piju furt ten nosilofl jeste par pytlicku mam
Mam Siofor na prodej.
ZATIM MY DOPORUCLA JEN NE NOSIFOL
JO NA VYVOLÁVSCKY CHODIM FURT
Zbylo mi ještě 12 sáčku Nosifol Forte. Už jsem ho nestihla celý dobrat, protože zabral 🙂 Tak můžete mrknout do mého bazaru, kdyby chtěl někdo vyzkoušet za lepší peníze.
Nosifol určitě doporučuji, Zbylo mi celé balení a asi 12 dalších sáčků. Kdyby měl někdo zájem, písněte, prodám levně. Mám i kapky gynex, které jsem ani nezačala užívat 🙂
Ahojky holky jsem tu nová a chtěla bych od Vás radu. S přítelem se snažíme o mimi rok a zatím marně. K lékaři jsem zatím nešla říkala jsem si ze bych zkusila nějaké vitamini na podporu plodnosti. Na netu jsem objevila Nosifol... jen nevím zda mohou Nosifol užívat i chlapi a zda jim nejak pomuze a jestli neni urcen primo pro zeny nebo jestli je možné ze ja bych napr. užívala Nosifol a přítel FertiMan. Nevím jestli není lepší užívat spolecne vitamini od stejné značky nebo jestli se to může takhle nakombimpvat.... moc děkuji za odpovědi!! 🙂

nosifol mam sacek 5,5g