Nosifol - máte zkušenost?
ahoj všem.
chtěla bych se začít snažit o druhé mimi. ale "nefunguji" úplně správně. první dítě se podařilo až po hormonální stimulaci. tomu bych se tentokrát chtěla vyhnout. byl mi doporučen NOSIFOL. máte s tímto novým přípravkem někdo zkušenost?
díky!
tak si mam koupit fertiprona je to ?
mas nejaky blizsi odkaz prosim a v tabletach to neni?
salenas: dnes my ot mam prijit zaim ovu nerpbiha a piju furt ten nosilofl jeste par pytlicku mam
Zbylo mi ještě 12 sáčku Nosifol Forte. Už jsem ho nestihla celý dobrat, protože zabral 🙂 Tak můžete mrknout do mého bazaru, kdyby chtěl někdo vyzkoušet za lepší peníze.
Nosifol určitě doporučuji, Zbylo mi celé balení a asi 12 dalších sáčků. Kdyby měl někdo zájem, písněte, prodám levně. Mám i kapky gynex, které jsem ani nezačala užívat 🙂
Ahojky holky jsem tu nová a chtěla bych od Vás radu. S přítelem se snažíme o mimi rok a zatím marně. K lékaři jsem zatím nešla říkala jsem si ze bych zkusila nějaké vitamini na podporu plodnosti. Na netu jsem objevila Nosifol... jen nevím zda mohou Nosifol užívat i chlapi a zda jim nejak pomuze a jestli neni urcen primo pro zeny nebo jestli je možné ze ja bych napr. užívala Nosifol a přítel FertiMan. Nevím jestli není lepší užívat spolecne vitamini od stejné značky nebo jestli se to může takhle nakombimpvat.... moc děkuji za odpovědi!! 🙂

nosifol mam sacek 5,5g