icon

Ovulační krvácení. Máte zkušenost?

21. kvě 2026

Ahoj, zajímalo by mě zda má někdo zkušenost s “ovulačním krvácení”, nevím moc jak jinak to popsat. Před cca 3 dny jsem začala pociťovat ovulační bolesti, v ten den proběhl styk a od včera mám lehce krvavý výtok, nic extra silného, jen párkrát za den při utření větší množství hlenu a v něm “krvavé nitky”. Nikdy jsem tohle nezažila a nějak nevím co si o tom myslet. Miminko teď neplánujeme, ale HA neberu. Říkám si že na uhnízdění to nevypadá že to by bylo moc brzy ne? Cca týden zpět jsem začala brát doplňky (zinek a pupalkovy olej) + beru na předpis léky od Uro na uklidnění močáku jelikož chodím hodně čůrat a jsem od těhotenství po prodělaní několika ledvinových kamenů vedená jako uro pacient kam pravidelně docházím.
Máte někdo zkušenost? Nebo co si o tom myslíte? Je to nějaký uro problém? Případně fakt to uhnízdění? Můžou za ty “léky”? Celkově mi tenhle měsíc ovulace nějak “nesedla” tak jsem z toho všeho nějaká hotová🙈

anonym_564642
21. kvě 2026

@anonym_autor může to bejt po ovulační

autor
21. kvě 2026
@anonym_564642

@anonym_autor může to bejt po ovulační

@anonym_564642 zatím mi nepřijde že by bylo vyloženě po ovulaci, furt se cítím “divně” těžký podbřišek, nafouknutí a do toho věcně někde nějaká křeč, v bocích mi až jak kdyby vystřeluje, navíc ty ledviny se furt ozývají načež dr ze mě dělá blázna že mě bolí záda a nepoznám to, nevim teda, ale myslim že po xy ledvinových kolikách už bych si bolest ledvin s bolestí zad nepletla🙈

kapinana
22. kvě 2026

Může být. U některých žen se během ovulace objeví lehké špinění nebo hlen s krvavými nitkami, často právě spolu s bolestí v podbřišku. Většinou to trvá krátce a není to nic neobvyklého 😉

edddie
22. kvě 2026

Já to mám přibližně při každé druhé ovulaci, není to klasické krvácení, spíš takové lehké špinění.

andrejnova91
23. kvě 2026

Mohlo by to být ovulační