Pipina po porodu - spravila se?
No. Věděla jsem že tam dole nebudu jako dřív. Ale toto!!!!! Však by se tam vlezl přítel i s klíčema a mobilem.... Je něco jak se tam dole dostáváte do formy.?
ještě se doporučují Venušiny kuličky
😁😁
@luckylee já to psala jen jako možnost, to ví jen ona jak to tam dole měla a má a po porodu je to celkem pravděpodobná možnost.. pokud je to tím, že udělali o steh méně, což se stalo i mé kamaradce, tak ji to při druhém porodu spravili, do té doby jí řekli,ať vydrží.. to je má zkušenost, proto ji předávám.. to bylo prostě jediné, co mě napadlo..
A ja zas mela pocit, ze me sesili vic nez meli 😀
No po dvou porodech dvou malych slunat (obe pres 4 kila) je rozhodne obri oproti dobe pred ale kupodivu je sex asi stokrat lepsi...
Me teda nesili vubec a je to taky hruza. Cvicim na panevni dno, ale nejdradsi bych na plastiku.
@luckylee pokud by šitá nebyla, tak mou radu prostě jen přejde a nebude ji brát v potaz.. já kolem sebe nemám jedinou kamarádkou, která by po porodu neměla ani jeden steh, čímž nechci říct, že se to nestává,ale po tom porodu je to celkem pravděpodobné, zvlášť, když má takový problém..
@codal ja mam kolem sebe zase zeny ktere vetsinou ani poraneni nemaji.Ja mela jeden steh jen z venku u mocove trubice-pravdepodobne kvuli rizenemu tlaceni.Nevim jestli je to tim ze jsem spise v kontaktu s lesanama co resi prirozene porody,hypnoporody a domaci porody a nebo jen tim ze mam svoji socialni bublinu.😂Jak rikam,slo mi pouze o sdeleni.Rozvijet vetsi debaty tady asi nebudeme.☺
Nemyslela jsem to nijak zle.
@luckylee však v pohodě🙂.. tak to celkem závidím, mně je hrozně líto, že jsem žádnou "lesanu" nepotkala a hypnoporodem se nezabývala, protože druhý porod byl fakt šílený a šití opravdu velké. Naštěstí se teda zahojilo rychle a pan doktor byl šikovný a nemůžu si stěžovat, ale několik kamarádek nemělo tolik štěstí😕..
@anny87 a kolik mas deti?ja jsem po trech vaginalnich porodech a to co mam dole,to by jsi videt nechtela.nevim jestli brecet nebo se smat,jsem 5let po tretim porodu,dira jak klika od blazince,vse povolene,vytahane a uz se to nespravi,letos se chystam na plastiku. muj gynekolog mi ji neschvalil,takze si ji musim zaplatit,ale uz to nechci oddalovat,protoze to je extrem😔
Spravila a to kluci byli docela macíci, největší měl 5180g.
@veruvojtkova když ti ji schválí gyndar tak ti to zaplatí pojišťovna?
@anny87 ano,ale musi to byt ze zdravotnich duvodu,kosmeticky to meho doktora nezajima😔ale verim,ze jsou i taci lekari,kteri ti to napisou😉 me delali poprve nastrih a sesili mi to,po druhe i po treti jsem byla bez nastrihu,tim padem mam dole diru,ze se mi v ni otoci kamion,totalne povoleny posevni vchod,tim padem se to povolilo cele,takze i male a velke pysky,vypadam jak domorodka,vadi mi to i pri chuzi,pri sportu a to nemluvim o komplexu,ze se uz ani v bazenu nesvliknu pred ostatnima.muj doktor mi doslova rekl,ze on uz videl daleko horsi diry a moje je na tri deti nadstandartni,tim to uzavrel. Tak jako je jasny,ze nekdo je na tom jeste hur,ale to uz musi byt fakt masakr dira🙄

Kegelovy cviky