Po mimoděložním těhotenství. Jak probíhala kontrola u Vás?

lenkaashley
15. led 2020

Ahoj skupino, ráda bych se vás zeptala na zkušenosti. O Vánocích mi byl odebrán levý vejcocod kvůli mimoděložnímu těhotenství. A k němu dotazu. Když mě pouštěli z nemocnice tak mi bylo řečeno, že mám další kontroly absolvovat u svého lékaře. Přiznám se, že nevím co vše se má po takové operaci kontrolovat. Již je to 3,5 tydne od operace a u gynekologa jsem měla jen vydání stehů se slovy že vše bude zkontrolováno na další návštěvě. Tu jsem absolvovala dnes a lékař mi řekl, že stačí jen krev a mám si zavolat zítra. Bohužel na mě neměla čas. Nezdá se mi, že tahle by měla probíhat kontrola po operaci. Jaké máte zkušenosti? Děkuji

miky25117
15. led 2020

Mne nekontrolovali ani krv až asi po mesiaci skontroloval od spodu ručně inak nič

lenkaashley
autor
15. led 2020

Děkuji, já mám i od operace bolesti, ale snad to jen patří k rekonvalescenci. Nestihla jsem doktorce ani nic říct a hned běžela.

miky25117
15. led 2020

@lenkaashley tiež som mala bolesti dlho ale všetko bolo v poriadku časom to prejde

adenka84
15. led 2020

@lenkaashley ani mě vaginálně nevyšetřovali.. na kontrole vždy jen zkontrolovali jizvu.. měla jsme laparatomii ne laparaskopii..
Neboj oni vědí co dělat.. Jsi šestinedělka, takže by to tam dole mělo bát bez velkého zkoumání.. Pokud nemáš tedy nějaké jiné problémy..