Problém manžela. Jak na něj?
Ahoj,
muž nejevil 2 měsíce zájem o sex, tak jsem na něj přitlačila, co se děje (jestli si třeba někoho nenašel). Vypadlo z něj, že ho bolí varle, a to hlavně při sexu, že si to ani nemůže udělat sám, jak to už bolí. I přes to k doktoru nešel. Už měsíc do něj hučím, ať tam maže, než z toho bude mít větší problémy (nebo neřešitelný stav). Že se stydí a je to intimní. Argument že mně se na gyndě hrabe v pipině a při porodu si mi prohlídnul taky kde kdo, nebere. Poraďte, jak na něj?
@marti89 můj manžel měl tohle taky, nahmatal si tam takovou zilnatou boulicku, zjistili mu varikokelu. Chodí s tím už několik let na urologii, je tam doktorka, ale je to lékař, takže se nestydí. Měl i strach z nádoru, tak prostě šel. Tyto problémy jsou a ani chlapům se nevyhybaji. Manžel zatím na operaci nemusí, někdy se to zlepší, někdy zhorší, bere léky na zlepšení průchodnosti žil kvůli té varikokele. Jednou se mu udělala cysta na nadvarleti, ta ho teda dost bolela, uvažovali i o punkci, ale pak si sama zmizela.
Jak na vašeho manžela nevím, to musí hlavně chtít on sám. Není jediný chlap, který s takovými problémy půjde k lékaři. Manžel tenkrát šel přes obvodacku, ta vypsala žádanku na urologii a chodí tam každého půl roku.
Zkus kouknout tady, jestli bys nenašla nějakou radu. https://www.loono.cz/prevence/samovysetreni

@marti89 Objednejte ho a jenom mu sdelte termin. Tak to ja delam u manzela se zubarem. Jinak by tam nikdy nesel...