icon

Problémy po ukončení těhotenství. Máte zkušenost?

svetluseeee
21. zář 2025

Ahoj holky jsem dva týdny po ukončení těhotenství, malá měla vývojovou vadu…. Mam bolesti chvilkové křeče často i průjem do toho jsem teď teda nachlazena mam teploty.. měla jsem některá následně po ukončení a vyškrábu nějaké problémy? Bolesti ktere nebyli žádná banalita? Moje doktorka neordinuje před týdnem když jsem byla, tak mi mladá lékařka řekla je to asi v pořádku a dělala si fotku ultrazvuku což nechapu k čemu ji to bylo… jen doufam ze tam teda nic nezůstalo …pište prosím svoje zkušenosti

slecnami
21. zář 2025

@svetluseeee Těžko říct takhle, teploty můžou být klidně i k zánětu dělohy, zajela bych raději na gynekologii na pohotovost.

lencaa11
21. zář 2025

@svetluseeee jela bych na gyndu může to bejt zánět

janule0123
21. zář 2025

@svetluseeee teploty jsem nemela, ale nejaky problemy ano, dokonce me to tak poplašilo, ze jsme jela radeji na kontrolu a tam vse ok .u nás naštěstí funguji cely týden od rána do večera mimo vikendu a je mozna i telefonická konzultace. jako radeji jet zbytečně nez pozde … ja mela bolesti tak na algifen, uplne me to ochromovalo.. a nakonec ok, ale uklidnilo me to slyšet až od lékaře..

xxxmarket
22. zář 2025

@svetluseeee ja jsem mela taky bolesti, křeče,prujem
..ale par dni po ukončení. Pak jsem se u doktorky dozvedela,ze jsem ten prujem mela po leku,ktery mi dala,abych se zbavila srazenin co tam zustaly. Podotykam,ze mam vseobecne dost citlive traveni. Čtrnact dni po bych cekala uz klid a ne velke bolesti. Ted jsem vlastne 14dni po a uz nemam bolesti..jen vyjimecne par minut. Radeji bych navštívila lekare. Ta teplota muze byt k nachlazeni a nemusi.

janches
22. zář 2025

@svetluseeee já jsem byla po revizi úplně v pořádku, fyzicky jsem se cítila dobře. Asi 3 nebo 4 den začaly bolesti, křeče při chůzi a bolest se stupňovala. Za 10 dní jsem byla zpět v nemocnici se zánětem dělohy a musela jsem znovu na revizi a 3 týdny antibiotika. Není to úplně legrace, takže bych pro jistotu někam zašla. Ultrazvuk se dělá proto aby se podívali, zda v děloze nejsou nějaké zbytky. Držím pěsti, ať je vše v pořádku