icon

Problémy s erekcí partnera. Jak překonat intimní překážky?

10. lis 2025

Ahoj píši anonymně,chodí sem sesrta moje a trošku se stydím,nebo ani nevím.
Mám přítele fři měsíce a došlo i na sex,tedy mohlo...
Mazlily jsme se,ale neměl erekci.Byl vzrušený,ale nešlo to prostě...Zkoušeli jsme to dvakrát a nic.
Nemáte ,prosím,nějakou radu nebo půjde to vůbec?
Má z předešlého vztahu dítě.
Ale teď pry delší dobu neměl známost,asi rok...Je mu přes 50.
Děkuji za odpovědi

zuzkasim
•
10. lis 2025

Trpělivost, netlačit, nespěchat. Ujišťovat, že to nevadí, že je to v pořádku. Nevím, kolik je tobě, ono to taky trochu hraje roli, jestli jsi o hodně mladší, je jeho nervozita o to větší. Ostatně taky uvidíš, jestli má v takovou chvíli snahu věnovat se aspoň tobě nebo zkrátka nic...

anonym_d1af9a
•
10. lis 2025

Nepomohla jsi mu, proč?

autor
•
10. lis 2025
@zuzkasim

Trpělivost, netlačit, nespěchat. Ujišťovat, že to nevadí, že je to v pořádku. Nevím, kolik je tobě, ono to taky trochu hraje roli, jestli jsi o hodně mladší, je jeho nervozita o to větší. Ostatně taky uvidíš, jestli má v takovou chvíli snahu věnovat se aspoň tobě nebo zkrátka nic...

@zuzkasim 45 mi je

autor
•
10. lis 2025
@anonym_d1af9a

Nepomohla jsi mu, proč?

@anonym_d1af9a pomohla jsem mu a nic...

hennrietta
•
10. lis 2025

Nervozita, úbytek testosteronu, nová žena, jiné stimuly k vzrušení,... Komunikace a čas.
Pokud už je dítě starší, tak je to vcelku bezpředmětná informace.

autor
•
11. lis 2025
@hennrietta

Nervozita, úbytek testosteronu, nová žena, jiné stimuly k vzrušení,... Komunikace a čas.
Pokud už je dítě starší, tak je to vcelku bezpředmětná informace.

@hennrietta ma dite, 25 let a dlouhou dobu byl sam bez sexu

eliss232
•
11. lis 2025

Jediné, co ti můžu poradit, je, abys na to netlačila. Půjde to, jen to chce čas a trpělivost. Vysvětli mu, že je to úplně v pořádku a že se to stává. Ať vidí, že jsi v klidu a máš trpělivost. Určitě je jen nervózní, protože je to vaše poprvé. 🙂

drtatko4
•
11. lis 2025

Stát se to může v jakémkoli věku. Podle mě to byl jen stres. Hlavně si z toho nedělej těžkou hlavu, alespoň navenek, protože by to bylo ještě horší a znovu by to nešlo. Je třeba klid, pohoda, uvolnit se a zkusit to zase příště…

hennrietta
•
11. lis 2025
@anonym_autor

@hennrietta ma dite, 25 let a dlouhou dobu byl sam bez sexu

@anonym_autor Tak to dítě je úplně bezpředmětné..
Prostě už má věk a může tam hrát roli spousta faktorů.
Může si zajít k lékaři kvůli nějakému komplexnímu vyšetření, kdyby to trvalo dál.
A ještě když byl sám, tak při masturbaci problém nebyl?

autor
•
11. lis 2025
@hennrietta

@anonym_autor Tak to dítě je úplně bezpředmětné..
Prostě už má věk a může tam hrát roli spousta faktorů.
Může si zajít k lékaři kvůli nějakému komplexnímu vyšetření, kdyby to trvalo dál.
A ještě když byl sám, tak při masturbaci problém nebyl?

@hennrietta to nebyl problem