icon

Problémy s erekcí partnera. Jak překonat intimní překážky?

10. lis 2025

Ahoj píši anonymně,chodí sem sesrta moje a trošku se stydím,nebo ani nevím.
Mám přítele fři měsíce a došlo i na sex,tedy mohlo...
Mazlily jsme se,ale neměl erekci.Byl vzrušený,ale nešlo to prostě...Zkoušeli jsme to dvakrát a nic.
Nemáte ,prosím,nějakou radu nebo půjde to vůbec?
Má z předešlého vztahu dítě.
Ale teď pry delší dobu neměl známost,asi rok...Je mu přes 50.
Děkuji za odpovědi

zuzkasim
10. lis 2025

Trpělivost, netlačit, nespěchat. Ujišťovat, že to nevadí, že je to v pořádku. Nevím, kolik je tobě, ono to taky trochu hraje roli, jestli jsi o hodně mladší, je jeho nervozita o to větší. Ostatně taky uvidíš, jestli má v takovou chvíli snahu věnovat se aspoň tobě nebo zkrátka nic...

anonym_d1af9a
10. lis 2025

Nepomohla jsi mu, proč?

autor
10. lis 2025
@zuzkasim

Trpělivost, netlačit, nespěchat. Ujišťovat, že to nevadí, že je to v pořádku. Nevím, kolik je tobě, ono to taky trochu hraje roli, jestli jsi o hodně mladší, je jeho nervozita o to větší. Ostatně taky uvidíš, jestli má v takovou chvíli snahu věnovat se aspoň tobě nebo zkrátka nic...

@zuzkasim 45 mi je

autor
10. lis 2025
@anonym_d1af9a

Nepomohla jsi mu, proč?

@anonym_d1af9a pomohla jsem mu a nic...

hennrietta
10. lis 2025

Nervozita, úbytek testosteronu, nová žena, jiné stimuly k vzrušení,... Komunikace a čas.
Pokud už je dítě starší, tak je to vcelku bezpředmětná informace.

autor
11. lis 2025
@hennrietta

Nervozita, úbytek testosteronu, nová žena, jiné stimuly k vzrušení,... Komunikace a čas.
Pokud už je dítě starší, tak je to vcelku bezpředmětná informace.

@hennrietta ma dite, 25 let a dlouhou dobu byl sam bez sexu

eliss232
11. lis 2025

Jediné, co ti můžu poradit, je, abys na to netlačila. Půjde to, jen to chce čas a trpělivost. Vysvětli mu, že je to úplně v pořádku a že se to stává. Ať vidí, že jsi v klidu a máš trpělivost. Určitě je jen nervózní, protože je to vaše poprvé. 🙂

drtatko4
11. lis 2025

Stát se to může v jakémkoli věku. Podle mě to byl jen stres. Hlavně si z toho nedělej těžkou hlavu, alespoň navenek, protože by to bylo ještě horší a znovu by to nešlo. Je třeba klid, pohoda, uvolnit se a zkusit to zase příště…

hennrietta
11. lis 2025
@anonym_autor

@hennrietta ma dite, 25 let a dlouhou dobu byl sam bez sexu

@anonym_autor Tak to dítě je úplně bezpředmětné..
Prostě už má věk a může tam hrát roli spousta faktorů.
Může si zajít k lékaři kvůli nějakému komplexnímu vyšetření, kdyby to trvalo dál.
A ještě když byl sám, tak při masturbaci problém nebyl?

autor
11. lis 2025
@hennrietta

@anonym_autor Tak to dítě je úplně bezpředmětné..
Prostě už má věk a může tam hrát roli spousta faktorů.
Může si zajít k lékaři kvůli nějakému komplexnímu vyšetření, kdyby to trvalo dál.
A ještě když byl sám, tak při masturbaci problém nebyl?

@hennrietta to nebyl problem