První pohlavní styk

via09
4. pro 2016

Ahoj, nevím Jestli to jsem patří, ale jsem celkem zmatkař a potřebovala bych radu protože sem zatím nenašla odvahu řešit to s mamkou nebo jít za tak krátkou dobu na gynekologii... Je mi 15 a před dvěma dny jsem měla svůj první pohlavní styk s klukem se kterým jsem už víc jak půl roku. Bylo to pro nás oba nové, celkem to bolelo a pak se snažil ještě rukou.. použili jsme kondom, na další den mě bolelo břicho, trochu sem se špinila krve nebylo moc a bolí mě celkem rozkrok... Bývá to normální, že třeba nejsem zvyklá a mám to jen podrážděné? Děkuji předem za neodsuzované rady, jsem věřící jak já tak i přítel takže to nebyl omylný úlet 🙂

tinaprofi
4. pro 2016

ještě řekni, že jste katolíci 🙂))

lv
4. pro 2016

Ano, může to být jak píšeš, podráždění a i špínění.

aselinka
5. pro 2016

Tak alespoň, že jste použili ochranu a neptáš se, jestli můžeš být těhotná.Já nevěřící v Tvých letech řešila písemku z matiky ve volných chvílích, ale doba je asi někde jinde a máte více volného času....Hodně štěstí, gratuluji k zasnoubení- jste Ti věřící a předpokládám, že pan farář se věnuje osvětě a víte, co se sluší.😉

cizinkaa
5. pro 2016

To jsou kecy o zasnubach a bla bla... 😂 mela sex v patnacti, no boze. Doba je jinde. Chova se zodpovedne. Nedelala to na diskotece na zachodech... obcas je mi smutno z prispevku, co nektery matky dokazou vyplodit. 😣

Spineni a bolest po prvnim sexu, potazmo i po par dalsich, je uplne normalni. 😉

sisstin
5. pro 2016

Ja jsem teda rocnik 84 a v prvaku na stredni jsme byly panny asi 3 ze tridy 30 devcat....

sisstin
5. pro 2016

A moje mama ma podobny zazitky, ne fakt to nebylo jiny. Naopak se dle statistik vek prvniho styku mirne zvysuje.

leki
5. pro 2016

Jojo, je to normalni. Prvni sex (nebo i par prvnich) muze trochu bolet a dalsi den muzes spinit. Kazdopadne to spineni, pripadne boleni dalsi den muze byt i u pozdejsiho, pokud bude divocejsi.

Tez chvalim za zodpovednost s kondomem. Ja sice zacla o kus pozdejc, ale od 15ti na to mas i legalne pravo, tak v tom nevidim nic odsuzovani hodneho 😉

lenusaak
5. pro 2016

@cizinkaa líp bych to nenapsala....

@via09 je to normálni, přišla jsi o panenství, krvaceni to často doprovází i bolest 😊 můžeš být v klidu 😊

terezapetrova
5. pro 2016

@cizinkaa tak nektere z vyse uvedenych pisou celkem neuveritelne i do jinych diskuzi :(

ivet1987
5. pro 2016

Sexovalo se odjakživa brzo jen se o tom nemluvilo 😀 ja poprvé v 16 a ve třídě to bylo tak půl na půl. Kdybych potkala pana pravého v 15, tak v 15 😀

Je to normální a určitě to brzo přejde, příště to bude lepší :-P Hodně štěstí a mějte se rádi 🙂

popelka1984
5. pro 2016

Taky jsem ročník 84 jako sisstine a dělala jsem to poprvé v 16. Odehrálo se to na dvakrát protoze to hrozne bolelo a taky jsem malinko krvacela i další dny. Je to normální asi je to podle toho jak má kdo silnou blanku 🙂 Hlavně se chraňte, muj první partner byl o 7 let starší takže měl v tomhle rozum. Mela jsem antikoncepci hned od začátku a povolení od mamky ať se scházíme se vším všudy raději doma než abychom to dělali všude možně na tajňačku.

via09
autor
5. pro 2016

Děkuju všem moc 🙂 spíš mě trápilo že to bylo na mě na poprvé asi až moc nebo spíš víc drsné tak dneska mám problém i s chozením mám to asi trochu víc podrážděné tak.. je asi potřeba mazat a mazat 😐 spíš mám pocit jako by mi to trochu nateklo že je to citlivější to k tomu asi ale patří asi Je to hodně individuální že každý to má jinak 😉

astyna
5. pro 2016

Věřící aha...Já mám kolem sebe podobných věřících, a přitom jediný pár, který to dodržel opravdu až po svatbě. To víra se dnes vykládá hodně volně 😀

Jinak se přikláním k názorům nahoře.

astyna
5. pro 2016

@sisstin
Vidíš - já ročník 88 a jako první jsem panna nebyla - ale to bylo asi tím, že jsem chodila na obchodku a tam moc času na volno nebylo.

Já teda nevím, proč to tak dnes berou hopem - vždyt je jen sex a pak už není kam dál jít. Natož v tak trdlím věku, jako je 15 let.

mirus114
5. pro 2016

Stále mě zaráží,že někdo nechápe že někteří začínají se sexem v patnácti.Někdy jsou ty patnáctky zodpovědnější jak dvacítky!

astyna
5. pro 2016

@mirus114

tady jde spíš o to, že je věřící 😀 kdyby to tam nepsala, tak by to asi tak nezaujalo.

nutricnihodnota
5. pro 2016

Taky jsem 84 a řadím se k těm, co do prváku nastoupily "po zkušenosti" a jestli tam, v naší holčičí třídě byla nějaká panna, tak to úspěšně skrývala 🙂. Moje nejlepší kámoška je o 15 let starší a tý bylo čerstvě 14, když se poprvý nechala ukecat, takže dobou, nebo volným časem to asi fakt nebude. Ovšem nějakou jakousi víru a jakési vyšší hodnoty onoho skutku 😀 bych být tebou @via09 nedávala automaticky do souvislosti. To, že někdo v něco věří ještě neznamená, že se nemůže dopouštět nezodpovědných blbostí. Samozřejmě to platí i naopak 😉

via09
autor
5. pro 2016

@astyna no spíš mi šlo o to aby si všichni nemysleli že to bylo nějak zbrklý s člověkem kterýho pomalu neznám 😄

mirus114
5. pro 2016

@astyna Asi je rozdíl věřící a věřící.Když si holky vzpomenu na kamarádku,která celou střední čekala na to až se vdá aby mohla se svým přítelem sexovat a rok po svatbě se rozváděla,tak nevím co je správné.

astyna
5. pro 2016

@via09

Já jsem si vždy myslela, že víra je nade vše. Můj kamarád má přítelkyni již 7 let a letos sebou jako panna a panic. Sex vidí jen jako manželskou věc, kterou budou sdílet jen s jednou osobou a to doživotně.

Já jsem teda byla jinak vychovávaná, takže mě jen udivuje, kolik holek se nechá ukecat tak brzo do něčeho, čeho si užijí do smrti do sytosti.

astyna
5. pro 2016

@mirus114

Také mám podobnou kamarádku 😀 věřící až na půdu - teda slovně a přitom rádodajka do širokého okolí. Dokonce se vyspala i s majitem cestovky, aby mohla jet na vyprodaný zájezd.

Pro mě by to měly být hlavně skutky, já jsem třeba ateista, díky bohu.

nutricnihodnota
5. pro 2016

@via09 A jakej je v tom rozdíl? Pokud se člověk chrání (což je jediné opravdu podstatné), tak proč by mělo komu záležet na tom, jestli se znáte 6 měsíců, nebo 6 hodin?

mirus114
5. pro 2016

Jinak já se řadím také mezi věřící,mám tři děti,vdaná nejsem a první dítě jsem porodila v šestnácti.No asi jsem černá ovce.

soconusco
5. pro 2016

@astyna proc predpokladate, ze holku je potreba "ukecat"?

astyna
5. pro 2016

@mirus114

Tak v desateru není, že nemůžeš mít sex před svatbou, to jen asi tak vyplynulo z toho, co se "běžně křesťansky vykládá"....že?

vannilla
5. pro 2016

Jsem ročník 86 a začínala jsem se sexem v 15ti a na střední - obchodce jsem rozhodně nebyla jediná, kdo takto nastoupil do prváku. Do druháku, max. třeťáku už jsme byly zkušené téměř všechny. Nevidím na tom nic nenormálního. Pokud jsou to lidé zodpovědní a použijí ochranu, nestřídají partnery ale užívají si první lásku, není co řešit. Můj manžel je o pár let starší a přišel o to taky v 15ti. Takže mě to přijde úplně normální.

astyna
5. pro 2016

@soconusco

nepředpokládám, to tady často čtu 😀

soconusco
5. pro 2016

@astyna podle me to ale neni pripad tazatelky 🙂

sisstin
5. pro 2016

@astyna ja taky chodila na obchodku :D

mirus114
5. pro 2016

@astyna V desateru ne ,ale někde asi jo(úplně se v tom nevyznám).Ale pokud nejsi vdaná,tak spoustu farářů ti třeba nepokřtí dítě.Naštěstí u ná je rozumný a dětičky mám pokřtěné všechny.Ale kamarádce nechtěl jejich farář malou pokřtít,tak nechávala křtít u nás.