S partnerom sme veľmi chorí, čo bude ďalej?
Ahojte kočky,
chcela by som počuť váš názor...
dokým som nezačala chodiť s partnerom bolo vsetko so mnou relativne v poriadku(ak neratam alergie), pred cca 7 rokmi sa mi zacalimoje problémy,ked som sa dala dokopy s partnerom terajsim. Prekonala som mononukleozu (co som sa spatne dozvedela az potom), a stálesom mala pocit,akoby som bola chora, neskor sa pridruzili rozne ine veci, gynekologickeho a urologickeho razu, zacalo mi to ale do seba zapadat az po rokoch, ze na vine bude asi partner. Tak sme šli na testy,ktore neukázali doslova nic, opakovane. Prestali sme to riesit, nasledky mononukleozy vsak mame obaja dodnes.Predpokladam, ze ma vtedy nou partner nakazil,ako aj inými bacilmi. On si ani nechce priznat, ze je nejaky chory, vzdy sa odmieta liecit (ako mlady chalan,ktoremu nic nie je vraj), ze prehanam a tak, prelieceni sme boli velakrat pomocou ATB, rozne, a rozne vela krat, az z toho sa mi podlomila imunita, začalo ma velmi bolievat v krku, hrdlo, mandle, a aj jeho. Vedela som, ze si zas nieco prenasame ako vzdy.( totiz s nikym inym nie sme v takom uzkom intimnom kontakte)preto viem,ze to vzdy mame od seba. Hrdlo sa mi nikdy uz nedalo do poriadku,pochodila som vsetky oddelenia, nevedeli prist NIKDY na to,co mi je, partner tiez, do toho som ja dostala mnohe ine choroby,ako neuralgiu trigeminu, zapaly rozne.
Najhorsie vsak je to, ze partner byva strasne casto tiez chory( vraj predtym nez ma spoznal vobec nebýval), stále ho skrabe hrdlo, stale ma zvysene teploty, a jeho surodenci tiez su chorlavi, s kt. je v styku stále, detto stari rodicia trpia na vselijake bacily v dych, cestách, k starym rodicom chodi partner stále, my doma nie sme chori,oni su.. Ked sa ku mne partner priblizi,ked ho boli hrdlo nahodou, ze sme v jednej mietsnosti okamzite zacne aj mna skrabat a bolet,a nemozem sa z toho dostat mesiac. Nechapem,co je to za pliaga,ale je to tak. Nastvalo ma to,lebo to takto ide roky rokuce,a nic ine nerobim,len som PN a chorlaviem, a zeriem ATB, hoci sa nikdy sa nic neprislo, partner trpi aj astmou atd, nemozeme sa uz ani poridne bozkavat a objimat,lebo ked sme blizko pri sebe,ze na seba dychame, tak ma rozboli sialene hrdlo, mam v nom ziletky.nepomaha mi na to nic, tak sa to staloaj pred dvoam mesiacmi, podrobil isme sa opat dalsim testom z krvi , mne nasli vsak mykoplazmy a jemu chlamydie.dali nam rovnake lieky atb, ktore sme mali jest, jedli sme ich, bolo to lepsie, akonahle zas sa trosku uzdravil, stretol sa s rodinou,ktora je chora, zas ho boli hrdlo, a zas to preniesol mne.
takze suma sumarum sme stale obaja chori,avsak ja ovela castejsie, co mi velmi nici zivot, a neviem si s tym dat rady. Lubim ho a nechcem ho kvoli tomuto stratit,ale ja uz si neviem dat so sebou rady, co bude dalej?to bude takto po cely zivot? ze stale budeme obaja nejako vazne chori ?a bude ma partner nakazovat ?lebo pokial sa nevidime tyzden trebárs, tak mi nic nie je, akonahle sa vidime uz ma skrabe a boli hrdlo,prinajmensom..
Uz nevieme,na ake testy máme ísť :( aby sme sa vyliečili,ale vrvaim,my aj ked s avyliečime, nam to nepomoze nadlho :(
mali ste podobny problém? dakujem za všetky rady
@plachetnicka Taky mě to napadlo, taková naspeedovaná Slovena snad ve víc vydáních neexistuje.
@plachetnicka urcitě! 🙂
myslite si,co len chcete, ohovarajte, bavte sa o tom donemoty, mna to nezaujima neviem,o kom to pisete, a je mi to ukradnute,
necitam take komentare,lebo mi iba dvihaju beztak vysoky tlak, NECITAM to tu viac, a keby niekto nieco seriozne chcel poradit nech NAPISE IP, viac sa nebavim s nikym...nebudem sa dobrovolne tyrat tym, ze si budem citat ako na mna kydate bez priciny...nemam masochisticke sklony.Pripadne dam tému uzavriet...pekny den
prajem vám hodne zdravia v živote dámy 🙂 prinajmenšom takého,ako mám ja ,a šťastia v živote, tiež takého ako mám ja 🙂 najmä pre isté slečny tu píšuce, určite budete veľmi spokojné 🙂))))))))majte sa krásne
@plachetnicka ja si na to taky vzpomnela, dokonce jsem ty diskuze dohledala a podle vyjadrovani, stylistiky a celkove jsem si byla na 99 % jista, ze je to zase ona.
Hehe, takže miminka555, lautiruska a zabudnutaanezdrava je tá istá osoba, ktorá stále rieši tie isté problémy :D ktovie, či nie sú ďalšie profily a na koľkých fórach ešte toto rieši... To vyjadrovanie sa fakt nedá pomýliť
Tak som si zo zvedavosti prečítala nejaké reakcie v diskusiách pred tým a slečna si pekne vymýšľa. Najprv má 22, v tej istej diskusii z minulého roku končí 5 ročník VŠ, rovnako ako teraz, tento rok už má 25, priateľ má raz 28, potom 30, raz má domeček, potom má zrazu byt. Zakladateľka najprv sestru má, ale potom odrazu už nemá žiadnych súrodencov, teraz písala, že má 100 kámošiek, pred tým ale mala len pár kámošiek v mieste, kde študuje... a mohli by sme pokračovať. Ja ju ale úprimne ľutujem. Snáď si raz konečne uvedomí, že je čas na odbornú psychiatrickú pomoc a snáď už nebude pre ňu príliš neskoro.

No, mně ten projev přišel povědomý, pak jsem si vzpomněla na tu starou diskuzi, takových lidí asi moc není...