icon

Těhotenská mola, máte zkušenost?

vikca85
7. říj 2017

holky jsem 3 tydny po interupci a myslela jsem si, ze to je to nejhorsi co me potkalo a ocividne neni. byla jsem na zacatku tehotenstvi. histologie dopadla po revizi tak, ze mel histolog podezreni na tehotenskou molu. nemuzu ted tak pul roku otehotnet. ma s tim nektera zkusenost s tou molou ? na netu info me spise vydesilo !!

annasmyckova
7. říj 2017

kamarádka to tak měla, chodila pravidelně na kontroly...spíš ji uklidňovali, že v dnešní době se na to už neumírá, a i když je tam riziko bujení, že je to dobře léčitelné...Je rok a kousek po tom a je v pořádku (pokud jsi byla v počátku těhotenství, je menší riziko, že by se to dostalo dál do těla). Tak ať jsi taky v pořádku...🌹

vikca85
autor
7. říj 2017

@annasmyckova a pokouší se znovu o dítě?

annasmyckova
7. říj 2017

@vikca85 bylo to její třetí těhotenství, tak ji to asi až zase tak nepálí, ale myslím, že to v plánu do budoucna mají...říkali jí že je dobré tak rok počkat -teď má dobrou práci a obě děti ve školce, tak nevím, jestli ještě chce. Přeju ti hodně štěstí a zdraví, ať už je to jen dobré...

vikca85
autor
8. říj 2017

@annasmyckova po pravde mne uz to taky nepali. pry tak do ledna mam pockat mi rekl mudr, ale pro me je to uz asi konecna...

vikca85
autor
8. říj 2017

@annasmyckova muzu se vas jeste zeptat v kterem tt byla, kdyz sla na revizi ?

annasmyckova
8. říj 2017

@vikca85 nevím přesně, ale mám dojem, že tak v 7.t-8t.