Menstruace po revizi stále nepřichází. Máte zkušenost?

evca_w
2. říj 2019

Ahoj holky, potrebovala bych spis tak nejak uklidnit, nez vystrasit..Mam uz skoro 7 tydnu po revizi z duvodu zamlkleho tehotenstvi v 9.tydnu (mela jsem byt v 11.tydnu). V nemocnici mi rekli, ze menstruace se dostavi po 4-6 tydnech a porad nic.Divne je, ze po tech 4 tydnech jsem opravdu mela menstruacni bolesti, ale ms stejne neprisla.Ted jsem studovala, blbec, internet, a docetla jsem se o jakychsi srustech delohy, ze se to obcas po revizi stava, ze krev proste nemuze odejit a musi se opet na zakrok☹ Nechci malovat certa na zed..Nemela jste to treba nektera podobne a pak to bylo v poradku?

kuttu
2. říj 2019

@evca_w Ja to mela,mela jsem slepeny cipek,krev mo zustavala v deloze.Bez k lekari,on ti udela ultrazvuk a tak to zjisti...snazil se mi cipek rozsirit v ambulanci ale moc to bolelo,nakonec mi to udelali pod kratkou narkozou a vse v pohode...po te jsem byla znovu tehotna a vse naprosto v pořádku

veronikav31
2. říj 2019

po první revizi MS přišla po 6 týdnech a 1 dny, po druhé revizi po 8 týdnech.Vše bylo v pořádku, pomohlo mi pít kontryhel.Po všech revizích mě Dr. chtěla vidět po skončení šestinedělí

fafetka
2. říj 2019

Buď úplně v klidu prosím tě 🙂 plašila jsem se srůsty dělohy stejně jako ty. Po revizi mi totiž ms přišla až 7mý týden a ještě začala tím že jsem dva dny jen špinila což se mi nikdy před tím nestalo, tudíž učebnicový příklad z netu při srůstech.Ovšem po těch dvou dnech to vypuklo tak, že jsem teda pochybnosti mít přestala 🙂 Ještě vydrž. Určitě ms dorazí. Pokud by nedorazila do 8mi týdnů, došla bych si k lékaři. Případně pro klid duše můžeš i dřív, ale myslím že to bude ok. Všechny jsme z toho vyplašené a je to tak myslím v pořádku. Drž se!

kuttu
2. říj 2019

@fafetka Ja sla k lekari po 7 tydnech,ze jsem to nedostala,pichnul mi vyvolavacku,za 14 dalsi 2,mela jsem bolesti jako pri MS a MS nikde,na ultrazvuku zjistil delohu s krvi,vse mi zustavalo v brise,udelalo mi zakrok a bylo...bylo mi receno ze MD ma dorazit mezi 4 - 6 tydnem a vuhledem k tomu ze zakladatelka mela bolest jako pri MS a ta nokde tak jsem si vzpomnela na svuj pribeh...pockala bych jeste ten tyden a pak zavolala na gyndu a domluvila se.Doktor mi rikal,ze se to po revizi stava casto,ze se steny cipku prilepi k sobe,jak ho dilataji aby mohli plodove vrjce odsat a delohu vycistit

fafetka
2. říj 2019

@kuttu no ano. Ale ms bolesti psala že byly ty 4týdny po. To mohla být i ovulace. Přesně bych počkala ještě týden a pak šla k lékaři.

evca_w
autor
2. říj 2019

@kuttu Dekuju, to mne mrzi, ze jsi musela na zakrok, ale hlavne ze je vse uz OK a dalsi tehotenstvi v poradku, to je skvela zprava!!

evca_w
autor
2. říj 2019

@fafetka Dekuju za uklidneni🙂Presne, dam tomu jeste tyden a pak sup sup k doktorce! Jako nerada bych dalsi komplikace, jakoby nestacilo to, cim jsme si musely projit, ze..Tak porad verim, ze mne dalsi narkoza neceka.

evca_w
autor
2. říj 2019

@veronikav31 Dekuju, mne prave zkontrolovali v nemocnici tyden po revizi a moje doktorka rekla, at si zavolam na objednani az prijde prvni ms..No tak prave nevim, jak moc plasit nebo ne.Jeste tomu par dni dam.

evca_w
autor
2. říj 2019

@kuttu Mohu se zeptat jeste na ten zakrok..snad tedy nebude potreba, ale pro info..to tedy udela doktor nebo se zase musi do nemocnice a pak zase sestinedeli..?

klea81
2. říj 2019

Z týdne zpoždění bych se nehroutila, snad nejsi těhotná 😇

kuttu
2. říj 2019

@evca_w Me to zkousel doktor zpruchodnit normalne u nej v ambulanci,jenze to fakt jako neslo😱nicméně jsem pote trochu odkrvacela...za mesic to same,3 dny bolesti jako pri menstruaci,sla jsem na gyndu,udelal uzv a hjiatil krev deloze,mela jsem ten den noční,delam v nemocnici,po nocni jsem si odskocila rano pospat na sal a za 2 hodky po vykonu jsem sla domů,vse naprosto ok,žádné sestinedeli jsem drzet nemusela...

kuttu
2. říj 2019

@fafetka Ja mam teda bolesti pri ovu uplne jine nez pri MS,mnohem horší...

nick1234
12. dub 2021

@evca_w řeším teď to stejne, jsem skoro 7 týden po revizi a zatím nic 🤷
@veronikav31 já jsem byla teda na kontrole po asi 3 od zakroku a slyším poprvé že se chodí i po "šestinedělí"

veronikav31
12. dub 2021

@nick1234 Ano, já takhle byla 2x, proto je to ''sestinedeli'', stejně jako po porodu.i během té doby mi odebírali krev jak HCG hlesa a pak mi dělala i ultrazvuk zda je vše v pořádku.jsem za takovou doktorku moc ráda

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru