Těhotenství po odstranění 1 vejcovodu
Zdravím všechny, chci se zeptat, jestli je tady někdo (určitě je, spíše jestli mi někdo odpoví 🙂, kdo otěhotněl po odstranění 1 vejcovodu (já měla mimoděložní a mám pryč pravý vejcovod) a za jak dlouho.. jestli to šlo, nešlo..jakékoli zkušenosti 🙂 Děkuju moc..
Tak pokud chceš baby, Dr ti ho napíše😉
@maice to me moc mrzi. Ja jsem tehotenstvi odhalila diky mereni teploty. Taky jsem si myslela ze mi normalne prisla menstruace a pak jsem zase merila a teplota se porad drzela nahore tak mi to prislo divne a kdyz jsem udelala test tak hned vyskocily tluste carky... Preju vsem hodne stesti. Mrzi me ze je s tehotenstvim spojeno i tolik traumatizujicich zazitku ☹ ale nakonec se vsichni dockaji a pak je to uz lepsi 🙂
Holky,jak dlouho jste cekali na dalsi pokus o miminko???
Já samovolny potrat v 8. tydnu na zacatku a přesně za 2 měsíce znovu tehu test a dvojcata😅 to tělo bylo úplně nastartovány. Vejcovod mi vzali před 2 lety, ale z důvodu problému - bolesti. Nějaký asi zanedbaný zánět v minulosti. Po odebrání mi řekli, počkat 2 měsíce a lepší hned tehornet.

@loylii Ja aplikovala utrogestan,je to to same...a taky zafungoval hned ;) Jenze ted uz ho moc nemam...