Ukončení laktace a problémy s menstruací: Kdy znovu dorazí?
Ahoj, jdu pro radu. Půl roku po porodu jsem dostala ms. Stále jsem kojila. Ms byla celkem pravidelná. Minulý měsíc (co byl malému rok), jsem přestala kojit. V té době měla dorazit další ms. Od té doby mám jen růžový výtok. Objeví se během dne a za chvíli nic. Úplně normální průhledný výtok. Už to tolikrát vypadalo, že ms dorazila a najednou nic. Jsem z toho už zoufalá. Na gyndě mi Dr řekla ( byl tam záskok), že to je tou ukončenou laktací a že ms naskočí. Na ultrazvuku prý sliznice nic moc, ale je. Přes měsíc mám šílený PMS. Jsem fakt na nervy a vím, že je jediný způsob, ale pořád nic. Těhotná nejsem, ale už bych ráda byla znovu. Tak čekám na ms, až dorazí, aby to snažení k něčemu bylo. Syn se podařil po dvou letech. Rozumím tomu, že se tělo dá dohromady a bude vše, snad fungovat, jako před otěhotněním. Měla jste to tak některá? Jde mi hlavně o ten výtok. Někdy krev, čerstvá, růžová i tmavá a třeba za hodinu průhledný výtok. Kdy vám v tomto případě ms dorazila?
@mammawithlove ale ms pravidelná byla. Pokazilo to až přerušení kojení. Nechci mít cyklus na den přesně, ale 5 týdnů zpoždění už je dost.

Myslím, že musíte dát tělu čas. pravidelný cyklus naskočí postupně. Někomu to trvá i několik let.