Ureaplasma urealyticum. Jaká je úspěšnost léčby?
chci se podelit o muj pribeh. Uz asi cca 6 let trpim problemy s mocovym mechyrem + sem tam mykozama. Proste me nikdy v moci nic nenasli, chodim na pravidelne gyn. prohlidky a kazdy rok me delaji testy, zda je vse v poradku.
Nicmemne od Listopadu se snazime o mimi a nejde nam to... bylo me to trochu divny, ale rikala jsem si, ze spadam proste do vetsiny, kterym se to nepodari hned...
Pred tydnem jsem dostala moje "bolesti s mocovym mechyrem" sla jsem na urologii, soukromou... udelali me stery a byla jsem upozornena, ze se muze jednat o chlamydie, zaroven me bylo receno, ze doktori tyto testy rozhodne na pozadani nedelaji, nebot jsou dost drahe. A tak jsem se dozvedela verdikt, ze mam Ureaplasma urealyticum.
ZAJIMA ME , JESTLI JE TADY NEKDO S PODOBNYM PROBLEMEM? JAKA JE USPENOST LECBY? A JESTLI NEKTERA Z VAS I PRESTO OTEHOTNELA?
DEKUJI ZA ODPOVEDI
Ahoj.. já brala doxycyklin,ale problémy mám stále ☹ Ale já to mám i systémově,že mi bolí klouby,tak je možné,že tam mám ještě něco k tomu ☹ Jsem z toho neštastná, příští týden venerologie. Projevuje se mi to svěděním konečníku, bolestma kloubů a celkově unavenym stavem. To jsem dopadla..
@maky1111 Ahoj. Jsem ve stejné situaci a taky zoufalá. Jak ti to dopadlo?Taky beru jestě doxybene uz 12 dní. A mám bolesti, kloubů, velkou únavu , velké bolesti v podbřišku, zánět močáku…Je to všechno od té ureaplasmy ?? Jak se z toho dostat?

@traloa měla jsem tuto bakterii dva roky zpátky. Nevím, jestli jsem ji měla v těle dlouho a v důsledku oslabené imunity se projevila, nebo jsem ji chytla někde v sauně. Napsali mi atb, ale nebrala jsem je, nechtěla jsem si umunitu oslabovat ještě víc. Napsala jsem paní Ludmila Podhorne, která se zabývá výrobou tinktur a sestavila mi léčebnou kúru, která trvala asi 2 měsíce. Do toho jsem pila urologické čaje a chodila na akupunkturu. A mám pokoj.