Viditelný duch po zaschnutí na Dr. Max
Krásný den, prosím zkušené o radu. Mam teď nějaké zdravotní potíže a příští tyden mě čeká magnetická rezonance. Jelikož jsme se s přítelem snažili chvíli o mimi, nakazali mi, abych si raději před vysetrenim udělala tt. V patek jsem si zkusila udělat test dr max - v limitu na něm nic nebylo, ale asi po hodině začala vykukovat druhá čárka. V neděli to same. Říkala jsem si, ze je to hloupost, ale včera (středa) jsem si raději udělala test znovu, opět po limitu a čárka sílí...
Zkousela jsem teď dělat test Pregnant 10 a ten Jasne negativní...
Zítra půjdu raději na krev, at mam jasno, ale zajímal by me vás názor, zkušenosti a tak.... dekujiii 🙂)
@eiram7 Fotky nevidím.
Tak podle mě je to skoro jisté...
Vazne?😵 ale co ten negativní test Pregnant10? Jsem zmatená
A tohle je taky desítka? Každopádně by to nebylo poprvé, kdy na desítkovém testu nebylo nic a na pětadvacítkovém ano. Nedává to smysl, ale už jsem četla víckrát, že to tak holky měly. Nejisté to může být, když se třeba po limitu objeví "čárka-nečárka", skoro nic, co člověk vidí jen ve správném světle. Ale tohle už nemůže být "ryska", jak se často říká... možná se mýlím, ale klidně bych gratulovala 😉
Jo a mně se čárky taky nejdřív objevovaly jen po limitu, a se sílícím hcg už to pak začaly stíhat i v limitu :D ale já měla obyč čínské testy, tak nevím, nakolik to snese srovnání.
Ještě zkusit třeba clear blue nebo mi ukázal krasne pepino. Čárka vypadá dost silna
Dekuju moc za odpověď. Je to 10tkovy dr max... ja se spis bojím, aby to nebyla nějaká cysta, četla jsem už mnohokrát, že dělají prave takovéto duchy. Každopádně z mimiska bychom měli s přítelem velkou radost. Zajdu zítra proste nám krev, at kvůli te rezonanci vim
Kamarádka měla "neznačkové" testy negativní, i když měla potvrzený 5tt. Určitě bych šla na krev
Dobre, dekuju moc holky 🙂
@eiram7 Ahoj, já mám čerstvou zkušenost s dr.max testy. Pokaždé mi po limitu ukázaly viditelného ducha jako máš ty. Ukázaly ducha i mému manželovi. Ostatní testy negativní.
kolikaty dc jsi? jestli nejak ccs 4dny pred ms koupila bych digi clear blue a bude hned jasno ..
Kdyz si prectes pribaovy letak u TT tak zjistis,ze muze po case zmenit vysledek,proto je treba zkontrolovat ho hned.Neni to jenom Dr.max testy,plati to obecne.
@zelenaesmolda Ano, ale takové viditelné čárky by tt stejně dělat neměly. Nikdy to předtím to dr max nedělal, až poslední dobou. Chápu, že může prosvítat ryska..ale toto..
Jak je v návodu. Výsledek odečítat v časovém limitu. Pak už ne. Navíc po 6dnech od prvního ducha už by měla být čárka vidět v limitu.
@eiram7
Dekuju za názory, ja s tím taky spis nepočítám, četla jsem teď na Maxe spatne recenze od hodne holek. Čím teda neradeji testujete?
@eiram7 benu
@priefi myslím, že jistotou spíš laboratorní odběr hcg
@plamenka84 no to taky 😉 ale otazka je, jestli se ji chce bezet na odbery 😉
Asi mi nic jinyho nezbyva, lepší zaplatit si krevní testy než ty hrozny nervy 😀
@littleannie tento mi ukázal v limitu viditelnou čárku a těhu jsem nebyla
@eiram7 ty jsi z HK? Doporučuji odběr na poliklinice na benešovce. Hcg stojí 251,- kč odběry dělají ráno od 6:15, výsledky posílají na mail nebo telefonicky. A stejně budeš muset alespoň na dva odběry s časovým intervalem alespoň jednoho-dvou dnů
@lachtanice86 dekuju za tip, už jsem koukala na stránky, zítra si tam dojedu 🙂)) to jsem zvedava😇

Prikladam fotky včerejšího testu 🙂